Vacatures Restaurant manager Amsterdam

Bastion Hotels heeft meerdere hotels in Amsterdam en we zijn voortdurend op zoek naar ervaren en gedreven Restaurant Managers. In deze functie speel je een centrale rol in het restaurant en ben je verantwoordelijk voor het volledige beheer van dit deel van onze hotels.

Je taken omvatten het leiden van het restaurantteam en het zorgen voor een uitstekende service, om een optimale ervaring voor onze gasten te garanderen. Dit bereik je door je team te trainen en te motiveren om altijd het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast streef je ernaar om een gastvrije sfeer te creëren waarin zowel het team als de gasten zich welkom voelen.

Voor deze functie is ervaring in een vergelijkbare rol binnen de horeca noodzakelijk. Sterke leiderschaps- en communicatieve vaardigheden zijn een must, net als een passie voor het bieden van uitstekende service.

Als je interesse hebt in deze functie en deel wilt uitmaken van de Bastion-familie, en je voldoet aan de bovengenoemde criteria, horen we graag van je. Solliciteer vandaag nog en kom ons team in Amsterdam versterken.

Openstaande vacatures Restaurant manager in Amsterdam

Een baan als Shiftleader Restaurant in Amsterdam

Als shiftleader restaurant bij onze Bastion Hotels in Amsterdam beschik je over een voltooide opleiding in gastvrijheid of relevante werkervaring in de horeca/hotellerie, en beheers je zowel de Nederlandse als Engelse taal. Je staat voor gastvrijheid, flexibiliteit en teamspirit en je bent stressbestendig. Je zet je niet alleen in voor je eigen carrière, maar ook voor de ontwikkeling van teamleden onder jouw leiding. We bieden de mogelijkheid om op onze kosten je kennis uit te breiden met certificaten zoals Sociale Hygiëne, Bedrijfshulpverlening en HACCP (voedselveiligheid). Bovendien zijn er groeimogelijkheden in verschillende functies en het behalen van functiegerichte opleidingen is bespreekbaar.

Kort samengevat, als shiftleader restaurant heb je een gevarieerde baan in een energiek team met ruimte voor groei en ontwikkeling. Dankzij jouw vaardigheden, leiderschapsstijl en stressbestendigheid ben je in staat om problemen op te lossen en zorg je ervoor dat onze gasten een perfecte ervaring hebben.