Vacatures ontbijtmedewerker Amsterdam

Als Ontbijtmedewerker bij een van onze Bastion Hotels in Amsterdam verwelkom je onze gasten bij het ontbijtbuffet en zorg je voor een aantrekkelijke presentatie. Jouw verantwoordelijkheden omvatten het serveren van koffie en thee, het voor gasten bakken van eieren, het onderhouden en bijvullen van het buffet, het opruimen van tafels na het ontbijt en het verzorgen van de afwas. Na het ontbijt ben je verantwoordelijk voor het opruimen van het buffet en het restaurant. Je bijdrage zorgt ervoor dat onze gasten hun dag in het bruisende Amsterdam goed beginnen!

Openstaande vacatures ontbijtmedewerker in Amsterdam

Een baan als ontbijtmedewerker in Amsterdam

Bastion Hotels in Amsterdam zoekt enthousiaste Ontbijtmedewerkers voor een flexibel nulurencontract, passend bij jouw beschikbaarheid. Het bruto-uurtarief varieert, afhankelijk van je leeftijd en de dag van de week waarop je werkt. De werktijden zijn soepel en liggen meestal tussen 06:00 en 12:00 uur.

Voor de functie van Ontbijtmedewerker bij onze hotels in Amsterdam is geen specifieke diploma vereist. Hoewel ervaring in de horeca een pluspunt is, zijn we ook op zoek naar gemotiveerde kandidaten zonder ervaring. Jouw leergierigheid en bereidheid om hard te werken zijn voor ons van groter belang.