Vacatures Barmedewerker

Als barmedewerker bij Bastion Hotels verwelkom je gasten vriendelijk aan de bar en creëer je een gezellige sfeer. Je neemt bestellingen op in de bar, het restaurant, de lounge en op het terras. Je serveert drankjes en gerechten met een brede glimlach, houdt de bar, lounge en het restaurant schoon, zorgt voor glanzend bestek, en hebt gezellig contact met gasten, waarbij je hen de nodige aandacht geeft.

Een baan als barmedewerker

Voor de functie van barmedewerker biedt Bastion Hotels een 0-uren oproepcontract aan, wat flexibiliteit in werkuren mogelijk maakt op basis van beschikbaarheid. De bruto uur tarieven variëren afhankelijk van leeftijd en de dag van de week. De werktijden van de Barmedewerker zijn flexibel en zullen verschillen tussen 17:00 en 22:00 uur.

Een afgeronde opleiding is niet vereist voor de functie van barmedewerker. Ervaring in de horeca is een pluspunt, maar de nadruk ligt ook op eigenschappen zoals gastvrijheid, sterke communicatie, teamwork en sociale vaardigheden. Bastion Hotels biedt graag kansen aan gemotiveerde kandidaten zonder ervaring om ervaring op te doen in de rol van barmedewerker.

Barmedewerker

Wat doe je als barmedewerker?

Als barmedewerker ben je verantwoordelijk voor een gastvrij onthaal van onze gasten aan de bar. Je serveert drankjes en zorgt voor een leuke sfeer. Daarnaast werk je nauw samen met collega’s en ondersteun je waar nodig. Jouw dagelijkse taken zullen bestaan uit:

 • Opnemen van bestellingen in de bar, het restaurant, de lounge en op het terras
 • Serveren van drankjes en gerechten aan gasten met een brede glimlach
 • Schoonhouden van de bar, lounge en het restaurant
 • Het bestek glanst dankzij jouw poleerwerk
 • Gezellige contact met de gasten en geeft hen de benodigde aandacht
 • De werktijden van de Barmedewerker zijn flexibel en zullen verschillen tussen 17:00 en 22:00 uur.

Wat verdient een barmedewerker?

Wanneer je bij Bastion Hotels start als Barmedewerker wordt je een 0 uren oproep contract aangeboden. Een 0-uren oproepcontract biedt flexibiliteit in werkuren, waarbij je wordt ingeroosterd op basis van je beschikbaarheid. Ideaal dus op de combineren met een andere baan of studie ! Het salaris varieert afhankelijk van je leeftijd en de dag van de week. Hier zijn de bruto uur tarieven voor verschillende leeftijdsgroepen:

 • Bij 16 jaar verdien je € 4,98 bruto per uur, op zondag € 6,14 bruto per uur
 • Bij 17 jaar verdien je € 5,69 bruto per uur, op zondag € 7,31 bruto per uur
 • Bij 18 jaar verdien je € 7,19 bruto per uur, op zondag € 8,89 bruto per uur
 • Bij 19 jaar verdien je € 8,63 bruto per uur, op zondag € 9,95 bruto per uur
 • Bij 20 jaar verdien je € 11,51 bruto per uur, op zondag € 12,51 bruto per uur
 • Bij 21 jaar verdien je € 14,38 bruto per uur, op zondag € 15,38 bruto per uur

Belangrijk om te weten is dat deze tarieven inclusief vakantie zijn, wat betekent dat het vakantiegeld al in bruto uurloon is inbegrepen.

Dus, wanneer je je afvraagt wat een Barmedewerker verdient, hangt dit af van je leeftijd en de dag van de week waarop je werkt. De genoemde bedragen zijn bruto uurtarieven, wat betekent dat ze vóór belastingen en andere inhoudingen zijn.

Welke opleiding heb je nodig om barmedewerker te worden?

Voor de functie van Barmedewerker heb je geen afgeronde opleiding nodig. Ervaring in de horeca is een pluspunt, maar als je geen ervaring hebt bieden we je graag de kans ervaring op te doen.

Eigenschappen als gastvrij zijn, communicatief sterk, kunnen werken in teamverband en sociaal sterk zijn net zo belangrijk!