Stages bij Bastion Hotels

 

Een kijkje in de keuken bij een van de grootste hotelketens van Nederland en binnen een korte tijd ontzettend veel leren? Kom stage lopen bij Bastion Hotels! Onze hotelketen heeft veel ervaring en kennis in huis op het gebied van hospitality en in het begeleiden van studenten en scholieren. Dit maakt Bastion Hotels een interessante leerschool. Ben je benieuwd welke stages er open staan? Kijk hieronder snel in het overzicht met stages bij Bastion Hotels.

 

Wil je weten hoe het is om stage te lopen bij Bastion Hotels? Onze assistent hotelmanager Annebel deelt haar ervaring als trainee in een blog.

Geen vacatures gevonden

We maken gebruik van cookies, inclusief die van derden, om onze diensten te verbeteren, uw advertenties op basis van uw voorkeuren te tonen, statistische analyses uit te voeren m.b.t. het browsegedrag van onze gebruikers en de interactie met sociale media te vereenvoudigen.

Als u doorgaat, nemen wij aan dat u akkoord gaat met het gebruik ervan. U kunt hier de instellingen wijzigen of meer informatie vinden. Privacy & Cookies

Ga akkoord