Vacatures Nachtportier

Een nachtportier bij Bastion Hotels heeft diverse verantwoordelijkheden, waaronder gasten verwelkomen en vragen beantwoorden, zorgen voor gastveiligheid en het voorbereiden van het hotel voor de volgende dag. Ze houden het restaurant, de bar, receptie en keuken op orde en bereiden het ontbijt voor. De werktijden zijn flexibel tussen 23:30 en 06:30 uur.

Een baan als nachtportier

Voor deze rol wordt een 0-uren oproepcontract aangeboden, waarbij flexibiliteit in werkuren mogelijk is. Het salaris varieert op basis van leeftijd en dag van de week.

Voor de functie van nachtportier is geen specifieke opleiding vereist. Motivatie, gastvrijheid en verantwoordelijkheidsgevoel zijn belangrijk. Ervaring in beveiliging of horeca is een pluspunt, maar ook zonder ervaring krijg je de kans om ervaring op te doen in deze rol.

Werken als Nachtportier

Wat doe je als Nachtportier?

Als nachtportier ben je van alle markten thuis. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van onze gasten. Maar daarnaast ontvang je onze gasten, beantwoord je vragen en zorg je ervoor dat je collega’s goed kunnen starten aan hun werkdag. Jouw dagelijkse taken zullen bestaan uit:

  • Je bent verantwoordelijk voor het hotel in de nacht;
  • Je verwelkomt gasten die ’s nachts nog aankomen in het hotel;
  • Je zorgt voor een fijn en veilig verblijf voor de gasten;
  • Je maakt het hotel startklaar voor de volgende dag;
  • Je zorgt ervoor dat het restaurant, de bar, receptie en de keuken netjes zijn;
  • Jij zorgt ervoor dat onze gasten een heerlijk ontbijt te wachten staat. Van indekken van de tafels en opmaken van het ontbijtbuffet tot het snijden van vlees waren.

De werktijden van de Nachtportier zijn flexibel en zullen verschillen tussen 23:30 en 06:30 uur.

Wat verdient een nachtportier?

Wanneer je bij Bastion Hotels start als Nachtportie wordt je een 0 uren oproep contract aangeboden. Een 0-uren oproepcontract biedt flexibiliteit in werkuren, waarbij je wordt ingeroosterd op basis van je beschikbaarheid. Ideaal dus op de combineren met een andere baan of studie ! Het salaris varieert afhankelijk van je leeftijd en de dag van de week. Hier zijn de bruto uur tarieven voor verschillende leeftijdsgroepen:

  • Bij 18 jaar verdien je € 7,91 bruto per uur, op zondag € 9,61 bruto per uur
  • Bij 19 jaar verdien je € 9,49 bruto per uur, op zondag € 10,81 bruto per uur
  • Bij 20 jaar verdien je € 12,66 bruto per uur, op zondag € 13,66 bruto per uur
  • Bij 21 jaar verdien je € 15,82 bruto per uur, op zondag € 16,82 bruto per uur

Belangrijk om te weten is dat deze tarieven inclusief vakantie zijn, wat betekent dat het vakantiegeld al in bruto uurloon is inbegrepen.

Dus, wanneer je je afvraagt wat een Nachtportier verdient, hangt dit af van je leeftijd en de dag van de week waarop je werkt. De genoemde bedragen zijn bruto uurtarieven, wat betekent dat ze vóór belastingen en andere inhoudingen zijn.

Welke opleiding heb je nodig om nachtportier te worden?

Voor de functie van Nachtportier heb je geen afgeronde opleiding nodig. Motivatie, gastvrijheid en verantwoordelijkheidsgevoel zijn belangrijk. Ervaring is de beveiliging of horeca is een pluspunt, maar ook als je geen ervaring hebt bieden we je graag de kans ervaring op te doen.