Vacatures Housekeeping: kamerjongen / kamermeisje

Een housekeeping medewerker, ook wel bekend als kamermeisje/ kamerjongen, heeft een belangrijke rol en is verantwoordelijk voor het creëren van een comfortabele en gastvrije omgeving.

Een baan als housekeeping medewerker

Een housekeeping medewerker, ook wel bekend als kamermeisje/ kamerjongen, heeft een belangrijke rol en is verantwoordelijk voor het creëren van een comfortabele en gastvrije omgeving.
Als onderdeel van ons team onderhoud je de hygiëne en netheid van onze hotelkamers. Jouw taken omvatten een reeks aan verantwoordelijkheden die bijdragen aan de totale gastervaring. Dagelijkse werkzaamheden zijn: het schoonmaken van hotelkamers en badkamers, het opmaken van bedden, het vervangen van beddengoed, stoffen, stofzuigen en het aanvullen van service items zoals handdoeken en shampoo.
Je zorgt ervoor dat gasten comfortabel kunnen slapen en dat aan de hoge hygiënenormen wordt voldaan. De werktijden zijn flexibel, meestal tussen 09:00 en 15:00 uur.

Wat betreft het salaris, begin je met een 0-uren oproepcontract, waarbij je op basis van beschikbaarheid wordt ingeroosterd. De bruto uur tarieven variëren afhankelijk van je leeftijd en de dag van de week.

Er is geen specifieke opleiding vereist om housekeeping medewerker te worden. Ervaring in de schoonmaak is een pluspunt, maar we verwelkomen ook gemotiveerde kandidaten zonder ervaring. Jouw motivatie om bij te dragen aan netheid en comfort, bereidheid om te leren, hard te werken en oog te hebben voor detail zijn van groot belang.

Kamerjongen/kamermeisje

Wat doe je als housekeeping medewerker?

Als housekeeping medewerker ben je verantwoordelijk voor het creëren van een comfortabele en gastvrije omgeving. Jouw dagelijkse taken zullen bestaan uit:

 • Het schoonmaken van de hotelkamers en badkamers bij Bastion Hotels
 • Het opmaken van de bedden
 • Het verwisselen van het beddengoed, dekbedden en spreien
 • Het stoffen / stofzuigen en schoonmaak van de kamers
 • Het aanvullen van de service items
 • Jij zorgt ervoor dat gasten lekker kunnen slapen bij Bastion Hotels
 • Jij helpt te zorgen dat aan alle hygiëne normen wordt voldaan

De werktijden van de housekeeping medewerker zijn flexibel en zullen verschillen tussen 09:00 en 15:00 uur.

Wat verdient een Housekeeping medewerker?

Wanneer je bij Bastion Hotels start als Housekeeping medewerker wordt je een 0 uren oproep contract aangeboden. Een 0-uren oproepcontract biedt flexibiliteit in werkuren, waarbij je wordt ingeroosterd op basis van je beschikbaarheid. Ideaal dus op de combineren met een andere baan of studie ! Het salaris varieert afhankelijk van je leeftijd en de dag van de week. Hier zijn de bruto uur tarieven voor verschillende leeftijdsgroepen:

 • Bij 16 jaar verdien je € 4,98 bruto per uur, op zondag € 6,14 bruto per uur
 • Bij 17 jaar verdien je € 5,69 bruto per uur, op zondag € 7,31 bruto per uur
 • Bij 18 jaar verdien je € 7,19 bruto per uur, op zondag € 8,89 bruto per uur
 • Bij 19 jaar verdien je € 8,63 bruto per uur, op zondag € 9,95 bruto per uur
 • Bij 20 jaar verdien je € 11,51 bruto per uur, op zondag € 12,51 bruto per uur
 • Bij 21 jaar verdien je € 14,38 bruto per uur, op zondag € 15,38 bruto per uur

Belangrijk om te weten is dat deze tarieven inclusief vakantie zijn, wat betekent dat het vakantiegeld al in bruto uurloon is inbegrepen.

Dus, wanneer je je afvraagt wat een Housekeeping medewerker verdient, hangt dit af van je leeftijd en de dag van de week waarop je werkt. De genoemde bedragen zijn bruto uurtarieven, wat betekent dat ze vóór belastingen en andere inhoudingen zijn.

Welke opleiding heb je nodig om Housekeeping medewerker te worden?

Voor de functie van housekeeping medewerker heb je geen afgeronde opleiding nodig. Ervaring in de schoonmaak is een pluspunt, maar als je geen ervaring hebt bieden we je graag de kans ervaring op te doen.
Bij ons is de motivatie om bij te dragen aan de netheid en het comfort van onze hotelkamers van groot belang. Als je enthousiast bent om te leren, bereid bent om hard te werken en aandacht hebt voor detail, dan moedigen we je aan om te solliciteren.