Hotel vacatures Amsterdam

Op zoek naar een verrijkende horeca baan in Amsterdam? Kom werken bij Bastion Hotels! In en rond Amsterdam hebben we 8 verschillende Bastion Hotels op locaties die goed bereikbaar zijn en dichtbij het centrum liggen. Onder andere in Amsterdam Noord, Amsterdam Zuidwest en Amsterdam Amstel hebben we hotels. Elk hotel heeft zijn uniek karakter. Bekijk hier de verschillende openstaande vacatures in Amsterdam.

Amsterdam: meer dan een werkplek! Amsterdam, met haar rijke historie en bruisende stadsleven, is dankzij haar diversiteit een ideale werkplek. Met 3 hotels in Amsterdam en 5 hotels in de buurt van Amsterdam heeft Bastion Hotels voor iedereen iets te bieden. Voeg je bij ons team en ervaar de dynamiek van Amsterdam terwijl je bijdraagt aan de ervaringen van onze gasten in de Bastion Hotels!

Hotel vacatures in Amsterdam

Bij Bastion Hotels zijn we op zoek naar nieuw personeel om ons team te versterken, in meerdere hotels in Amsterdam. Werken bij Bastion Hotels biedt je een unieke kans om deel uit te maken van een dynamische en gastvrije omgeving, waar elke dag anders is.

In Amsterdam, een stad bekend om haar levendige cultuur, historie en internationale allure, bieden onze hotels medewerkers de kans om ervaring op te doen in de gastvrijheidsindustrie op een locatie die nooit slaapt. Of je nu aan de slag gaat in de receptie, het restaurant, de housekeeping of een andere functie, je speelt een cruciale rol in het bieden van een onvergetelijke ervaring aan onze gasten.

Bij ons waarderen we toewijding, klantvriendelijkheid en een proactieve instelling. Wij bieden:

  • Een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Flexibele werktijden, passend bij de hotelindustrie.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Bastion.
  • Trainingen en cursussen om je vaardigheden verder te ontwikkelen.
  • Een warme en ondersteunende werkomgeving, waar teamwork voorop staat.
  • Wij zoeken medewerkers die passie hebben voor de hotelbranche en die bijdragen aan de warme en welkome sfeer waar Bastion Hotels om bekend staat. Of je nu ervaring hebt in de horeca of nieuw bent in het vakgebied, wij moedigen je aan om te solliciteren als je een verschil wilt maken in de wereld van gastvrijheid.

Sluit je aan bij ons team en help ons de standaard voor de Amsterdamse hotelindustrie te zetten. Voor meer informatie over de beschikbare functies en hoe je kunt solliciteren, lees de rest van onze website of neem direct contact met ons op. Ontdek de kansen die Bastion Hotels jou kan bieden en start je carrière in het hart van Amsterdam.