Vacatures schoonmaak Amsterdam

In de rol van Shiftleader Schoonmaak ben je cruciaal voor het soepel lopen van de schoonmaakdiensten op onze hotels in Amsterdam. Je stuurt het personeel aan, verdeelt de taken en zorgt ervoor dat onze gasten een onberispelijke netheid en hygiëne ervaren tijdens hun verblijf. Als Shiftleader Housekeeping is jouw voornaamste taak om te zorgen voor orde en netheid in zowel de kamers als openbare ruimtes van onze locaties. Bovendien speel je een belangrijke rol in de onboarding van nieuwe teamleden, ervoor zorgend dat iedereen zijn of haar taken helder heeft en het werk evenredig verdeeld is.

Een baan als Shiftleader Housekeeping in Amsterdam

Om in aanmerking te komen voor de rol van Shiftleader Housekeeping bij onze Bastion Hotels in Amsterdam, heb je een afgeronde opleiding in gastvrijheid of relevante werkervaring in de hotelsector. Je hecht veel waarde aan gastvrijheid, flexibiliteit en teamgeest. Binnen ons hotel in Amsterdam zijn er mogelijkheden om je kennis uit te breiden met certificaten zoals Sociale Hygiëne, Bedrijfshulpverlening en HACCP (voedselveiligheid), en wij nemen hiervoor de kosten op ons. Ook zijn er kansen om te groeien in diverse functies binnen het hotel en het volgen van functiegerichte opleidingen is bespreekbaar.

Kortom, als Shiftleader Housekeeping bij Bastion Hotels heb je een gevarieerde baan in een energiek team met volop kansen voor groei en ontwikkeling. Jouw vaardigheden, leiderschap en stressbestendigheid helpen je om probleemsituaties op te lossen en zo bij te dragen aan een onberispelijke en comfortabele ervaring voor onze gasten.

Werken als Shiftleader Housekeeping

Wat doe je als Shiftleader Housekeeping?

Als Shiftleader Housekeeping in Amsterdam ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de schoonmaak en het onderhoud van de hotelkamers en openbare ruimtes. Je geeft leiding aan het schoonmaakpersoneel, plant de werkroosters, controleert de kwaliteit van het schoonmaakwerk en zorgt ervoor dat de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften worden nageleefd. Ook houd je toezicht op de voorraad schoonmaakmiddelen en materialen. Je werkt nauw samen met andere afdelingen om een optimale gastervaring te garanderen en lost eventuele problemen op die betrekking hebben op de schoonmaakdienst.

Wat verdien je als Shiftleader Housekeeping in Amsterdam?

Voor een Shiftleader Housekeeping bij Bastion Hotels, is het startsalaris ongeveer €2363,04 op basis van een 38-urige werkweek. . Daarnaast zijn er extra's zoals vakantiegeld, reiskostenvergoeding en mogelijk een toeslag voor werk in het weekend.

Welke opleiding heb je nodig om Shiftleader Housekeeping te worden?

Om Shiftleader Housekeeping in Amsterdam te worden is een specifieke opleiding niet strikt noodzakelijk, maar een achtergrond in gastvrijheid of hotelmanagement is vaak gewenst. Relevante werkervaring in de schoonmaak of hotellerie wordt meestal belangrijker geacht. Het volgen van een opleiding in de richting van hospitality management kan nuttig zijn voor het ontwikkelen van de vereiste vaardigheden zoals leidinggeven, organisatie en klantenservice. Certificaten zoals Sociale Hygiëne, Bedrijfshulpverlening en HACCP kunnen de kansen op een dergelijke positie verbeteren en worden soms door de werkgever aangeboden.