Vacatures keukenmedewerker Amsterdam

Een Keukenmedewerker bij onze Bastion Hotels in Amsterdam biedt ondersteuning aan de kok bij het bereiden van maaltijden en draagt bij aan het behouden van een schone keuken. Je verleent tevens service aan gasten in ons restaurant, ruimt tafels op en vervult diverse andere taken in de keuken. Bij ons in Amsterdam zijn de werktijden flexibel, meestal tussen 17:00 en 23:00 uur. Jouw rol is cruciaal in het leveren van onberispelijke culinaire ervaringen aan onze gasten.

Openstaande vacatures voor keukenmedewerkers in Amsterdam

Een baan als keukenmedewerker in Amsterdam

Voor de functie van Keukenmedewerker in onze Bastion Hotels in Amsterdam bieden we een 0-uren oproepcontract aan. Dit zorgt voor flexibiliteit in je werkuren. Het salaris is afhankelijk van je leeftijd en de dag van de week.

Voor deze positie is er geen specifieke opleiding vereist. We zijn op zoek naar kandidaten met een passie voor koken, gastvrijheid en nauwkeurigheid. Als een proactief lid van ons team, ben je flexibel en gedreven, en vind je werken in de avonduren geen probleem. Jouw bijdrage is van vitaal belang bij het creëren van onvergetelijke ervaringen voor onze gasten in het levendige Amsterdam.