Receptionist vacatures Amsterdam

Bastion Hotels in Amsterdam zoekt een gastvrije Receptionist wiens glimlach bijdraagt aan een warm welkom aan onze receptie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze gasten en draagt de verantwoordelijkheid voor de receptietaken.

Openstaande Receptie vacatures in Amsterdam

Een baan als receptionist(e) in Amsterdam

Als receptionist in een van onze hotels in Amsterdam bieden we je een jaarcontract voor 25 tot 30 uur per week. We voorzien je van een interne trainingsmaand, zodat je na slechts vier weken volledig zelfstandig je dienst kunt uitvoeren. Bovendien bieden we volop kansen voor interne promotie, waaronder mogelijke doorgroei naar rollen als fulltime Assistent Hotel Manager, Plaatsvervangend Manager of zelfs Hotelmanager.

Voor deze positie bieden we een aantrekkelijk maandsalaris van €2363,04 bruto, op basis van een 38-urige werkweek. Daarbovenop ontvang je een jaarlijkse toeslag van €500,- bruto. In mei ontvang je 8% vakantiegeld en je hebt recht op een reiskostenvergoeding.

Bij Bastion Hotels bieden we ook de mogelijkheid om op onze kosten je Sociale Hygiëne, Bedrijfshulpverlening en HACCP (voedselveiligheid) certificaten te behalen. We zorgen voor jouw ontwikkeling en bieden diverse opleidingsmogelijkheden.