Hotelmanager vacatures Amsterdam

Als Hotelmanager bij een van onze Bastion Hotels in Amsterdam draag je de eindverantwoordelijkheid van het hotel. Jij vormt het centrale aanspreekpunt voor zowel gasten als medewerkers. Een echte duizendpoot, je werkt samen met je team om het hotel te laten draaien. Je handelt het in- en uitchecken van gasten af en beantwoordt hun vragen.

Naast het verwerken van reserveringen en administratieve taken, coördineer je de activiteiten tussen verschillende afdelingen binnen ons Amsterdamse hotel om de gasten optimaal van dienst te zijn. Wanneer het extra druk is, ben je altijd bereid om een handje te helpen bij andere afdelingen.

Daarbij ligt binnen jouw verantwoordelijkheden ook het inwerken en trainen van jouw teamleden. Als Hotelmanager in Amsterdam overzie je een dynamisch geheel: je bevindt je in het kloppende hart van de stad in een hotel waar geen enkele dag hetzelfde is.

Een baan als hotelmanager in Amsterdam

Een functie als Hotelmanager in Amsterdam Bij Bastion Hotels in Amsterdam begin je met een jaarcontract voor 38 uur per week, afgetrapt met een interne trainingsmaand. Hierdoor ben je na een maand in staat om volledig zelfstandig je diensten uit te voeren. Het aantrekkelijke basissalaris van €2600 bruto per maand (op basis van een 38-urige werkweek) wordt verhoogd met een jaarlijkse bonus van €500,- bruto en 8% vakantiegeld, naast de reiskostenvergoeding. Daarnaast ontvang je elk kwartaal een bonus bij goed functioneren. Verder komt er 20% extra bovenop je bruto salaris bij diensten in het weekend (tussen 1 januari en 1 oktober).

Om je werk-privébalans te bewaken, kun je bij ons een vaste vrije dag kiezen tussen maandag en donderdag. We bieden je ook de mogelijkheid om op onze kosten certificaten te behalen, zoals Sociale Hygiëne, Bedrijfshulpverlening, Leermeester en HACCP.

Tot slot biedt Bastion Hotels unieke interne promotiekansen; zo kun je doorgroeien naar grotere hotels of de positie van Regiomanager, die exclusief beschikbaar is voor huidige medewerkers. Kortom, een uitdagende en aantrekkelijke functie voor degenen die graag hun carrière in de hotelindustrie willen bevorderen!