Hotel vacatures Almere

Op zoek naar een bevredigende baan in de horeca in Almere? Kom werken bij Bastion Hotels! In de mooie stad Almere hebben we een Bastion Hotel dat gemakkelijk bereikbaar is en dicht bij het centrum ligt. Dit hotel heeft een eigen uniek karakter. Bekijk hier de diverse openstaande hotel vacatures in Almere.

Almere, met zijn moderne architectuur en multi-culturele samenleving, is door zijn diversiteit een ideale werkplek. Met één hotel in Almere heeft Bastion Hotels iets unieks te bieden. Voeg je bij ons team en ervaar de levendigheid van Almere terwijl je bijdraagt aan de ervaringen van onze gasten in het Bastion Hotel!

Hotel vacatures in Almere

Bastion Hotel Almere, gelegen vlakbij de afslag van de A6 en voorzien van een driesterrenstatus, is op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken. Met 132 kamers biedt ons hotel gasten een comfortabel verblijf, ideaal voor zowel bezoeken aan Almere als aan de nabijgelegen hoofdstad Amsterdam. Dankzij de uitstekende locatie van het hotel zijn gasten binnen 20 minuten in het hart van Amsterdam, terwijl ze ook kunnen genieten van de prachtige natuur in de Oostvaardersplassen, vlakbij Almere.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die onze gasten een warm welkom kunnen geven en bijdragen aan een prettig en comfortabel verblijf. Ons hotel onderscheidt zich door:

  • Uitstekende bereikbaarheid met de auto.
  • Gratis WiFi in het gehele hotel, inclusief de hotelkamers.
  • Gratis parkeergelegenheid direct bij het hotel.
  • Moderne fitnessfaciliteiten, beschikbaar voor alle gasten.

Werken bij Bastion Hotel Almere betekent dat je deel uitmaakt van een dynamisch en gastvrij team, waarbij service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Wij bieden:

  • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.
  • Flexibele werktijden aangepast aan de behoeften van ons hotel en de gasten.
  • Diverse mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • Een ondersteunende werkomgeving waar teamwork en collegialiteit centraal staan.

Of je nu ervaring hebt in de hotellerie of nieuw bent in het vak, wij zijn op zoek naar mensen met passie voor service en gastvrijheid. Sluit je aan bij ons team in Almere en draag bij aan de unieke ervaring die wij onze gasten bieden. Voor meer informatie over vacatures en sollicitatieprocedures, nodigen wij je uit om onze website te bezoeken of direct contact met ons op te nemen. Kom werken bij Bastion Hotel Almere en maak deel uit van een groeiend en dynamisch bedrijf in de hart van een unieke locatie.