Vacatures shiftleader schoonmaak / housekeeping Almere

In ons hotel in Almere is de functie van Shiftleader Housekeeping essentieel voor het waarborgen van de kwaliteit en de netheid van onze kamers en openbare ruimtes. De Shiftleader Housekeeping coördineert en superviseert de schoonmaakploeg, beheert de werkroosters, ziet toe op de kwaliteit van de schoonmaak en zorgt ervoor dat alle hygiëne- en veiligheidsstandaarden worden nageleefd. Daarnaast is deze rol verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van schoonmaakmaterialen en -middelen en fungeert als het aanspreekpunt voor zowel het team als de gasten bij eventuele vragen of problemen. Goede communicatieve vaardigheden, leiderschap en organisatorisch vermogen zijn cruciaal voor het succesvol vervullen van deze rol.

Openstaande vacatures Shiftleader housekeeping in Almere

Helaas zijn er momenteel geen vacatures beschikbaar voor almere

Een baan als Shiftleader Housekeeping in Almere

Bij Bastion Hotels zijn we op zoek naar een gemotiveerde Shiftleader Housekeeping voor onze locatie in Almere. In deze essentiële rol ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit en efficiëntie van onze huishoudelijke diensten, een cruciale factor in de algehele tevredenheid van onze gasten. Ons hotel in Almere biedt een dynamische werkomgeving waarin elke dag nieuwe uitdagingen en mogelijkheden biedt om bij te dragen aan een aangenaam verblijf voor onze gasten.

De werktijden zijn voornamelijk van maandag tot en met zondag, van 09:00 tot 15:00 uur. Dit biedt een uitstekende balans tussen werk en privé. We bieden een aantrekkelijk startsalaris van €2364,04 bruto per maand, op basis van een 38-urige werkweek, naast andere voordelen zoals reiskostenvergoeding en 8% vakantiegeld.

Om succesvol te zijn in deze functie, zoeken we iemand met een afgeronde gastvrijheidsopleiding of relevante werkervaring in de hotelbranche. Belangrijke eigenschappen voor deze functie zijn gastvrijheid, flexibiliteit en het vermogen om als team te werken. We bieden mogelijkheden voor professionele ontwikkeling door middel van certificeringen en trainingen, gefinancierd door Bastion Hotels, waardoor je kunt groeien en je vaardigheden kunt uitbreiden binnen de organisatie.

Als Shiftleader Housekeeping in Almere zul je leiding geven aan het huishoudelijk personeel, de kwaliteit van de schoonmaak waarborgen en bijdragen aan een positieve gastervaring door een schoon en comfortabel hotel te onderhouden.

Werken als Shiftleader Housekeeping

Wat doe je als Shiftleader Housekeeping?

Als Shiftleader Housekeeping in Almere ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het huishoudelijk personeel en het waarborgen van de kwaliteit en efficiëntie van de schoonmaakwerkzaamheden binnen het hotel. Je taken omvatten het plannen en coördineren van de dagelijkse werkzaamheden, het uitvoeren van kwaliteitscontroles, en het zorgen voor naleving van hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Je werkt nauw samen met het team om te zorgen voor een onberispelijke staat van de hotelkamers en openbare ruimtes, en je draagt bij aan een aangename verblijfservaring voor onze gasten. Daarnaast ben je betrokken bij de training en ontwikkeling van het personeel om hun vaardigheden en servicegerichtheid te verbeteren.

Wat verdien je als Shiftleader Housekeeping in Almere?

Een Shiftleader Housekeeping in Almere bij Bastion Hotels verdient een bruto maandsalaris van €2364,04 op basis van een 38-urige werkweek. Naast dit startsalaris bieden we ook secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een reiskostenvergoeding en 8% vakantiegeld, dat in mei wordt uitbetaald. Werknemers die op zaterdag en zondag werken, ontvangen bovendien een toeslag van 20% bovenop hun bruto salaris. Daarnaast zijn er extra voordelen zoals een studiekostenregeling en een bonusregeling. We ondersteunen ook professionele ontwikkeling door het aanbieden van trainingen en certificaten, waarvan de kosten worden gedragen door Bastion Hotels.

Welke opleiding heb je nodig om Shiftleader Housekeeping te worden?

Om Shiftleader Housekeeping in Almere bij Bastion Hotels te worden, is er geen specifieke opleidingseis gesteld. Echter, het hebben van een afgeronde gastvrijheidsopleiding of relevante werkervaring in de hotelbranche wordt als een belangrijk voordeel beschouwd. Deze achtergrond helpt bij het ontwikkelen van essentiële vaardigheden zoals leiderschap, time-management, en het bieden van uitstekende gastvrijheid. Bastion Hotels biedt ook mogelijkheden voor verdere professionele ontwikkeling door middel van trainingen en certificeringen in gebieden zoals Sociale Hygiëne, Bedrijfshulpverlening en HACCP, welke de werknemer ondersteunen in hun groei binnen de organisatie.