Vacatures assistent hotel managers Almere

Bij Bastion Hotels bieden we een unieke kans voor een enthousiaste Assistent Hotel Manager in Almere, een dynamische stad bekend om haar moderne architectuur en waterrijke omgeving. In deze rol ben je het hart van de gastvrijheid en zorg je ervoor dat elke gast zich welkom voelt en een plezierig verblijf heeft. Als aanspreekpunt bij de receptie ben je verantwoordelijk voor een vlekkeloos in- en uitcheckproces en bied je antwoorden op alle vragen die onze gasten kunnen hebben. Jouw vermogen om tussen verschillende afdelingen te schakelen en optimale dienstverlening te garanderen, maakt jou een cruciale schakel in het leveren van onze belofte aan de gasten.

Een baan als Assistent Hotel Manager in Almere

Als Assistent Hotel Manager in Almere ben je het hart van ons hotel. Je zorgt ervoor dat onze gasten een onvergetelijke ervaring beleven, vanaf het moment dat ze binnenkomen tot het moment van uitchecken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de receptie, waarbij je zorg draagt voor een soepel in- en uitcheckproces en een efficiënte afhandeling van reserveringen. Je bent niet alleen het gezicht van ons hotel voor de gasten, maar ook een centraal aanspreekpunt voor je team.

Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen om ervoor te zorgen dat de gasten de best mogelijke service krijgen. Dit kan betekenen dat je bij drukte bijspringt in andere afdelingen zoals het restaurant of housekeeping. Je speelt ook een sleutelrol in het handhaven van de gasttevredenheid, door feedback van gasten te behandelen en ervoor te zorgen dat hun verblijf aan alle verwachtingen voldoet.

In Almere biedt Bastion Hotels een jaarcontract van 38 uur per week met een aantrekkelijk salaris en diverse voordelen. Je begint met een interne trainingsmaand, waardoor je al snel zelfstandig je diensten kunt draaien. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden binnen ons hotel, waardoor deze functie een uitstekende stap is voor iedereen die zijn carrière in de hotelbranche wil ontwikkelen.

Assistent hotel manager

Wat heb je nodig om assistent hotelmanager te worden?

Om Assistent Hotel Manager in Almere te worden, heb je idealiter een diploma in hospitality of relevante werkervaring nodig. Maar meer dan alles waardeert Bastion Hotels jouw motivatie en bereidheid om te leren. Als je ervaring hebt in klantenservice of in een andere operationele rol in de horeca, ben je al op de goede weg.

Wat doe je als assistent hotelmanager?

In Almere houd je je bezig met het leiden van de receptie, het coördineren van afdelingen, en het waarborgen van een hoog niveau van gasttevredenheid. Je bent een veelzijdige kracht die bijdraagt aan de soepele werking van het hotel en zorgt voor een warme en gastvrije sfeer voor elke gast.

Wat verdien je als assistent hotelmanager?

Als Assistent Hotel Manager in Almere verdien je een aantrekkelijk salaris van €2363,04 bruto per maand, plus extra's zoals vakantiegeld, reiskostenvergoeding, en bonussen. Daarnaast ontvang je een weekendtoeslag en heb je de mogelijkheid om één vaste vrije dag per week te kiezen.

Welke opleiding heb je nodig voor assistent hotelmanager?

Een opleiding in de richting van hospitality, toerisme of hotelmanagement is ideaal, maar niet strikt noodzakelijk. Belangrijker zijn je ervaring in de gastvrijheidssector en je bereidheid om te leren. Bastion Hotels biedt een interne trainingsmaand om je volledig voor te bereiden op deze functie.