Vacatures hotelmanager Almere

Als Hotelmanager bij ons Bastion Hotel in Almere ben je de drijvende kracht achter de dagelijkse operaties. In deze moderne, snelgroeiende stad ben jij de eerste aanspreekpunt voor zowel gasten als medewerkers. Je handelt het in- en uitchecken van gasten vakkundig af, beantwoordt hun vragen en zorgt dat alle reserveringen en administratieve taken stipt worden uitgevoerd.

Samen met je team zorg je ervoor dat ons hotel in Almere vlekkeloos draait. Je coördineert de activiteiten tussen de verschillende afdelingen binnen ons Almeerse hotel om de gasten de beste service te bieden. Als het druk is, sta je klaar om te helpen waar nodig.

Als Hotelmanager in Almere draag je ook de verantwoordelijkheid voor het opleiden en inwerken van je teamleden. Je overziet de dynamiek van een groeiende stad met een hotel waar elke dag uniek is.

Openstaande vacatures voor hotelmanager in Almere

Een baan als Hotelmanager in Almere

Bastion Hotels biedt een unieke kans voor ambitieuze professionals in Almere om de rol van Hotelmanager op zich te nemen. In deze functie ben je de spil van het hotel, waarbij je verantwoordelijkheid draagt voor het soepel laten verlopen van alle hotelactiviteiten. Jouw leiderschap zorgt ervoor dat zowel gasten als medewerkers zich welkom en gewaardeerd voelen. Als het gezicht van het hotel, sta je direct in contact met de gasten, van het in- en uitchecken tot het beantwoorden van hun vragen en zorgen. Je bent niet alleen de schakel tussen verschillende afdelingen om een optimale gastervaring te waarborgen, maar springt ook bij waar nodig.

Je rol vereist een sterke aanwezigheid op de werkvloer, waarbij je een team aanstuurt en coacht om samen succes te behalen. Met een start op een jaarcontract voor 38 uur per week, biedt Bastion Hotels een competitief salaris met aantrekkelijke extra's, zoals bonussen en toeslagen voor weekendwerk. Bovendien staat persoonlijke ontwikkeling centraal, waarbij je door interne trainingsmogelijkheden en de kans op doorgroei binnen het bedrijf jouw carrière naar een hoger niveau tilt.

In Almere, een dynamische en groeiende stad, biedt deze positie bij Bastion Hotels de perfecte kans om je leiderschaps- en managementvaardigheden verder te ontwikkelen, terwijl je bijdraagt aan een memorabele ervaring voor elke gast. Met een focus op gasttevredenheid, teamwerk en efficiëntie, is dit de ideale rol voor iemand die gepassioneerd is over de hotelbranche en klaar is voor een nieuwe uitdaging in een levendige omgeving.