Hotel Vacatures in Arnhem

Op zoek naar een verrijkende baan in de horeca in Arnhem? Kom werken bij Bastion Hotels! In Arnhem hebben we een Bastion Hotel, dat goed bereikbaar is en dicht bij het centrum ligt. Dit hotel heeft een eigen kenmerkende sfeer. Bekijk hier de beschikbare vacatures in Arnhem.

Arnhem: meer dan een werkplek! Arnhem, met zijn rijke geschiedenis en dynamisch stadsleven, is dankzij zijn diversiteit een perfecte werkplek. Met één hotel in Arnhem heeft Bastion Hotels iets speciaals voor je. Voeg je bij ons team en ervaar de levendigheid van Arnhem terwijl je bijdraagt aan de ervaringen van onze gasten in het Bastion Hotel!

Hotel vacatures Arnhem

Bastion Hotel Arnhem, sinds maart 2020 een stralend nieuw lid van onze hotelketen, gevestigd in de historische Markstate - het voormalige provinciehuis aan het Eusebiusplein. Dit iconische kantoorgebouw is getransformeerd in een prachtig 4-sterrenhotel dat beschikt over 129 comfortabele kamers, een sfeervol restaurant en een overdekte parkeergarage. Onze centrale locatie biedt gemakkelijke toegang tot de Korenmarkt, het levendige hart van Arnhem's uitgaansleven, en de Rijnkade, bekend om haar gezellige terrasjes en restaurants met een adembenemend uitzicht over de Rijn.

Het Bastion Hotel Arnhem is perfect gelegen voor zowel culturele uitstapjes naar het Gelredome, Burgers' Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum, als voor zakelijke reizigers die de uitvalswegen A12 en A50 nodig hebben. Ons hotel combineert gemak en comfort, waardoor het de ideale keuze is voor een betaalbare hotelovernachting in Arnhem.

Wij zijn op zoek naar gedreven en servicegerichte collega's die bij willen dragen aan een gastvrije en onvergetelijke ervaring voor onze gasten. Werken bij Bastion Hotel Arnhem betekent:

  • Een unieke werkervaring in een gloednieuw hotel met een rijke historie.
  • De kans om te werken in een dynamische omgeving, dichtbij het hart van Arnhem.
  • Diverse functies met flexibele werktijden, passend bij je leven.
  • Competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen een groeiende hotelketen.
  • Een collegiale en ondersteunende bedrijfscultuur.

Of je nu ervaring hebt in de hotellerie of aan het begin van je carrière staat, wij verwelkomen iedereen met een passie voor gastvrijheid en de wens om te groeien in een ondersteunende omgeving. Kom deel uitmaken van ons team en help ons de hoge standaard van service en comfort te bieden waar Bastion Hotels om bekend staat.

Ben je geïnteresseerd in het werken bij Bastion Hotel Arnhem? Bekijk dan onze vacatures of neem direct contact met ons op voor meer informatie over beschikbare vacatures en hoe je kunt solliciteren. Dit is jouw kans om bij te dragen aan een bijzondere gastervaring in het hart van Arnhem.