Vacatures Schoonmaak & Housekeeping Arnhem

Voor onze Bastion Hotel vestiging in Arnhem zijn we op zoek naar een betrokken Shiftleader Housekeeping. Deze functie speelt een essentiële rol in het handhaven van de netheid en algehele gastervaring binnen ons hotel. Als Shiftleader Housekeeping zorg je voor de dagelijkse leiding en coördinatie van het schoonmaakpersoneel, met werktijden die vooral van 09:00 tot 15:00 uur zijn. Dit biedt je de mogelijkheid om een gezonde balans tussen werk en privé te behouden.

Een baan als Shiftleader Housekeeping in Arnhem

Deze functie speelt een essentiële rol in het handhaven van de netheid en algehele gastervaring binnen ons hotel. Als Shiftleader Housekeeping zorg je voor de dagelijkse leiding en coördinatie van het schoonmaakpersoneel, met werktijden die vooral doordeweeks zijn van 09:00 tot 15:00 uur. Dit biedt je de mogelijkheid om een gezonde balans tussen werk en privé te behouden, met vrijwel elk weekend vrij.

Wij bieden een aantrekkelijk startsalaris van €2364,04 bruto per maand voor een voltijdse betrekking van 38 uur per week, inclusief reiskostenvergoeding en 8% vakantiegeld. Bij Bastion Hotels waarderen we de groei en ontwikkeling van onze medewerkers; daarom stellen we diverse trainingsprogramma's en certificeringen beschikbaar, zoals Sociale Hygiëne, Bedrijfshulpverlening en HACCP, waarvan de kosten door ons worden gedekt.

We zoeken een kandidaat met een gastvrijheidsopleiding of vergelijkbare werkervaring in de hotelindustrie, iemand die gastvrijheid, flexibiliteit en teamwork hoog in het vaandel heeft staan. In de rol van Shiftleader Housekeeping in Arnhem ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van onze schoonmaakdiensten, het aansturen van je team en het bijdragen aan de positieve ervaringen van onze gasten.

Werken als Shiftleader Housekeeping

Wat doe je als Shiftleader Housekeeping?

Als Shiftleader Housekeeping in Arnhem leid je het schoonmaakteam en zorg je voor een hoge kwaliteit van schoonmaak in het hotel. Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden, plant het personeel in en voert kwaliteitscontroles uit om te garanderen dat alle ruimtes voldoen aan de hygiëne- en veiligheidsstandaarden. Je beheert de voorraad van schoonmaakmiddelen en -materialen, lost eventuele problemen of klachten van gasten op en zorgt voor een gastvrije omgeving. Ook train en motiveer je jouw team om efficiënt te werken en een uitstekende service te bieden aan onze gasten.

Wat verdien je als Shiftleader Housekeeping in Arnhem?

Als Shiftleader Housekeeping in Arnhem bij Bastion Hotels verdien je een bruto maandsalaris van €2364,04 op basis van een fulltime dienstverband van 38 uur per week. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en in mei 8% vakantiegeld. Voor werk tijdens het weekend geldt een extra toeslag van 20% bovenop je bruto salaris. Je krijgt ook toegang tot diverse voordelen, zoals een studiekostenregeling en een bonusregeling. Verder bieden we je kansen voor professionele ontwikkeling door middel van trainingen en certificeringen, zoals Sociale Hygiëne, Bedrijfshulpverlening en HACCP, waarvan de kosten door het hotel worden gedragen.

Welke opleiding heb je nodig om Shiftleader Housekeeping te worden?

Om Shiftleader Housekeeping in Arnhem bij Bastion Hotels te worden, is het niet strikt noodzakelijk om over een specifieke opleiding te beschikken. Echter, het hebben van een afgeronde opleiding in gastvrijheid of relevante werkervaring in de hotelbranche wordt als een groot voordeel gezien. Deze achtergrond helpt je om essentiële vaardigheden zoals leiderschap, organisatie, en gastgerichtheid te ontwikkelen. Bastion Hotels biedt bovendien mogelijkheden voor verdere professionele ontwikkeling door middel van trainingen en certificeringen in bijvoorbeeld Sociale Hygiëne, Bedrijfshulpverlening en HACCP, die jou ondersteunen in je groei binnen de functie.