Vacatures Assistent Hotel Manager Arnhem

In de dynamische stad Arnhem bevindt zich ons Bastion Hotel, waar de rol van Assistent Hotel Manager centraal staat in het bieden van uitmuntende gastvrijheid. In Arnhem, met haar boeiende historische bezienswaardigheden zoals het Openluchtmuseum en Burgers' Zoo, heb je de kans om je carrière in de hotelindustrie te ontwikkelen in een omgeving die zowel toeristen als zakenreizigers aantrekt. Als Assistent Hotel Manager in Arnhem ben je niet alleen onderdeel van een levendige stad, maar ook van een team dat streeft naar het creëren van een warme en welkome ervaring voor elke gast. Hier kun je je passie voor service en leiderschap ontwikkelen, terwijl je bijdraagt aan het succes van ons hotel in een van de meest veelzijdige steden van Nederland.

Openstaande vacatures voor Assistent hotel manager in Arnhem

Een baan als Assistent Hotel manager in Arnhem

De rol van Assistent Hotel Manager bij Bastion Hotels in Arnhem biedt een unieke kans om je leiderschaps- en managementvaardigheden te ontwikkelen in het hart van een levendige en historische stad. Als Assistent Hotel Manager ben je verantwoordelijk voor het leveren van een uitzonderlijke service aan onze gasten, vanaf hun aankomst tot hun vertrek. Je takenpakket is divers en omvat het beheren van de receptie, het coördineren van het in- en uitcheckproces, en het waarborgen van een efficiënte en gastvrije ervaring voor elke gast.

In deze rol ben je de drijvende kracht achter de dagelijkse operaties van het hotel. Je zorgt voor een vlekkeloze communicatie tussen de verschillende afdelingen, van housekeeping tot het restaurant, om te garanderen dat alle aspecten van het hotel naadloos functioneren. Je toont leiderschap door het team te motiveren en te begeleiden, zodat zij de hoogste standaarden van gastvrijheid en service kunnen handhaven.

Een belangrijk onderdeel van je functie is het beheren van de klanttevredenheid. Dit omvat het behandelen van feedback en klachten van gasten, het waarborgen van de kwaliteit van de service en het continu streven naar verbetering van de gastervaring. Je bent ook verantwoordelijk voor het aannemen en afhandelen van reserveringen, het uitvoeren van administratieve taken en het zorgen voor een accurate facturatie.

Als Assistent Hotel Manager in Arnhem ben je een multitasker die kan inspringen in verschillende afdelingen wanneer dat nodig is. Deze flexibiliteit is essentieel, vooral tijdens drukke periodes, en toont je toewijding aan het team en de gasten.

Bij Bastion Hotels in Arnhem word je verwelkomd in een dynamisch en ondersteunend team. Je ontvangt een jaarcontract van 38 uur per week met een competitief salaris en aanvullende voordelen. Dit is een uitstekende gelegenheid voor iemand die zijn of haar carrière in de hotelindustrie wil voortzetten of verdiepen, in een stad die bekend staat om haar cultuur, geschiedenis en natuurlijke schoonheid.

Deze functie is perfect voor iemand die gepassioneerd is over hospitality en ernaar streeft om elke gastervaring bijzonder te maken. Als je klaar bent voor een uitdagende en vervullende rol in Arnhem, dan is de positie van Assistent Hotel Manager bij Bastion Hotels de ideale keuze.

Assistent Hotel Manager

Wat heb je nodig om assistent hotelmanager te worden?

Een gastvrije houding, leiderschapsvaardigheden, en het vermogen om in teamverband te werken zijn essentieel. Ervaring in de hotelbranche of een gerelateerde opleiding is een voordeel.

Wat doe je als assistent hotelmanager?

Je beheert de receptie, coördineert de hoteloperaties, zorgt voor gasttevredenheid en assisteert in andere afdelingen indien nodig.

Wat verdien je als assistent hotelmanager?

Een salaris rond €2363,04 bruto per maand, plus extra's zoals vakantiegeld, bonussen en toeslagen voor weekendwerk.

Welke opleiding heb je nodig voor assistent hotelmanager?

Een opleiding in hospitality of hotelmanagement is gewenst, maar niet verplicht. Motivatie en de bereidheid om te leren zijn belangrijker.