Hotel vacatures Apeldoorn

Ben je op zoek naar een verrijkende baan in de horeca in Apeldoorn? Kom werken bij Bastion Hotels! In de stad Apeldoorn hebben we een Bastion Hotel dat goed bereikbaar is en dicht bij het stadscentrum ligt. Het hotel heeft zijn eigen unieke sfeer. Bekijk hier de openstaande vacatures in Apeldoorn.

Apeldoorn: meer dan een werkplek! Apeldoorn, met zijn prachtige parken en bruisende stadsleven, is dankzij zijn diversiteit een ideale werkplek. Met één hotel in Apeldoorn biedt Bastion Hotels een unieke ervaring. Word deel van ons team en ervaar de vitaliteit van Apeldoorn terwijl je bijdraagt aan de ervaringen van onze gasten in het Bastion Hotel!

Horeca vacatures Apeldoorn

Bastion Hotel Apeldoorn Het Loo, een sierlijk 4-sterrenhotel gelegen in de adembenemende omgeving van Apeldoorn, nodigt je uit om deel uit te maken van ons gastvrije team. Met de nabijheid van Paleis Het Loo, de Hoge Veluwe, de Apenheul en pretpark Julianatoren biedt ons hotel een unieke uitvalsbasis voor zowel ontspannende vakanties in het groene hart van Gelderland als dynamische stedentrips in Apeldoorn. Bovendien is de centrale ligging nabij de A50 en A1 ideaal voor zakelijke reizigers die op zoek zijn naar gemak en efficiëntie.

Ons hotel telt 104 kamers en blinkt uit door de gratis parkeergelegenheid, gratis WiFi en uitstekende faciliteiten voor wandel- en fietsliefhebbers, inclusief gratis toegang tot onze fitnessfaciliteiten. Deze elementen dragen bij aan de hoge waardering van onze gasten voor hun verblijf bij ons.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die onze waarden van gastvrijheid, service en professionaliteit delen. Bij Bastion Hotel Apeldoorn Het Loo kun je rekenen op:

  • Een concurrerend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Flexibele werkuren, afgestemd op de behoeften van het hotel en onze gasten.
  • Volop kansen voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.
  • Een collegiale en ondersteunende werkomgeving.

Of je nu ervaring hebt in de hotellerie of aan het begin staat van je carrière, wij bieden een platform waar jouw inzet erkend en gewaardeerd wordt. We moedigen iedereen met een passie voor gastvrijheid en een proactieve instelling aan om te solliciteren.

Word onderdeel van ons team en help mee om Bastion Hotel Apeldoorn Het Loo een thuis weg van huis te maken voor onze gasten. Voor meer informatie over de beschikbare posities en hoe je kunt solliciteren, bekijk onze vacatures of neem direct contact met ons op. Start je carrière in de hotellerie bij Bastion Hotel Apeldoorn Het Loo en draag bij aan een onvergetelijke ervaring voor onze gasten.