Vacatures Assistent hotel manager Apeldoorn

In het hart van de Veluwe ligt Apeldoorn, een stad omringd door natuurlijke schoonheid en rijk aan culturele erfgoederen. In deze groene en rustgevende omgeving vindt u ons Bastion Hotel, waar de functie van Assistent Hotel Manager een unieke kans biedt om te werken in een gastvrije en dynamische omgeving. Als Assistent Hotel Manager in Apeldoorn ben je het aanspreekpunt voor onze gasten, waarbij je zorgt voor een onvergetelijke ervaring tegen de achtergrond van deze prachtige stad. Apeldoorn, bekend om zijn paleizen, parken en evenementen, biedt de perfecte mix van natuur en stedelijke dynamiek, wat bijdraagt aan een aangename werkomgeving. Hier kun je je passie voor gastvrijheid en je managementvaardigheden ontwikkelen, terwijl je bijdraagt aan de reputatie van ons hotel als een van de meest gastvrije verblijfplaatsen in de regio.

Een baan als Assistent Hotel Manager in Apeldoorn

De functie van Assistent Hotel Manager in Apeldoorn bij Bastion Hotels is een uitdagende en veelzijdige rol in het hart van de hotelwerking. In deze positie ben je het primaire aanspreekpunt voor onze gasten en speel je een cruciale rol in hun ervaring. Je verantwoordelijkheden omvatten het beheren van de receptie, waarbij je toezicht houdt op het in- en uitcheckproces, en het beantwoorden van gastenvragen op een professionele en gastvrije manier.

Je speelt ook een belangrijke rol in de reserveringsafhandeling, zowel telefonisch als via e-mail, en zorgt voor een nauwkeurige administratie. Je werkt samen met en ondersteunt de Hotelmanager in het dagelijks beheer en de operationele activiteiten van het hotel. Daarnaast houd je toezicht op en coördineer je de werkzaamheden van het team om ervoor te zorgen dat alle afdelingen naadloos samenwerken om de gasten een aangenaam verblijf te bieden.

Naast deze kerntaken ben je betrokken bij het waarborgen van een hoog niveau van gasttevredenheid. Dit doe je door actief te luisteren naar feedback van gasten en proactief te handelen om hun ervaringen te verbeteren. Je zult ook moeten anticiperen op gastbehoeften en problemen snel en effectief moeten oplossen.

Verder ben je flexibel inzetbaar en bereid om in te springen bij andere afdelingen, zoals het restaurant of de housekeeping, vooral tijdens piekuren. Dit toont je betrokkenheid bij het team en je vermogen om een uitstekende gastervaring te leveren, ongeacht de omstandigheden.

Bij Bastion Hotels in Apeldoorn wordt je verwelkomd in een dynamische werkomgeving waar je professioneel kunt groeien. Het jaarcontract van 38 uur per week wordt aangevuld met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een competitief salaris, bonussen, en mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Deze functie is ideaal voor iemand die een carrière in de hotelindustrie ambieert en zich wil ontwikkelen in een omgeving waar elke dag nieuwe en opwindende uitdagingen biedt. Als je een passie hebt voor hospitality en een verschil wilt maken in het dagelijks leven van gasten, dan is de rol van Assistent Hotel Manager in Apeldoorn bij Bastion Hotels de perfecte volgende stap in je carrière.

Assistent hotel manager

Wat heb je nodig om assistent hotelmanager te worden?

Voor de functie in Apeldoorn zijn een gastvrije houding, goede organisatorische en communicatieve vaardigheden essentieel. Een achtergrond in hospitality of relevante ervaring is een pre, maar motivatie en de bereidheid om te leren zijn het belangrijkst.

Wat doe je als assistent hotelmanager?

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operaties van de receptie, waarborgt de gasttevredenheid en zorgt voor een soepele samenwerking tussen de afdelingen. Je speelt ook een rol in het oplossen van problemen en het verbeteren van de gastervaring.

Wat verdien je als assistent hotelmanager?

Het salaris in Apeldoorn is €2363,04 bruto per maand voor een 38-urige werkweek, aangevuld met extra's zoals vakantiegeld, reiskostenvergoeding en bonussen. Je ontvangt ook toeslagen voor weekendwerk.

Welke opleiding heb je nodig voor assistent hotelmanager?

Een relevante opleiding is gewenst, maar niet verplicht. Bastion Hotels biedt een interne trainingsmaand aan om je voor te bereiden op de rol, waarbij de nadruk ligt op praktische vaardigheden en kennis van de hotelbranche.