Vacatures Schoonmaak & Housekeeping Apeldoorn

Voor ons Bastion Hotel in Apeldoorn zijn we op zoek naar een verantwoordelijke Shiftleader Housekeeping. In deze functie ben je het kloppend hart van onze huishoudelijke dienst, waarbij je zorgt voor een schone, veilige en gastvrije omgeving voor onze gasten. Je werktijden zijn voornamelijk van maandag tot en met vrijdag, van 09:00 tot 15:00 uur, wat je de kans geeft om van bijna elk weekend vrij te genieten en een goede werk-privé balans te onderhouden.

Openstaande vacatures voor Vacatures Schoonmaak & Housekeeping in Apeldoorn

Een baan als Shiftleader Housekeeping in Apeldoorn

Voor ons hotel in Apeldoorn zijn we op zoek naar een nieuwe Shiftleader Housekeeping die ons team komt versterken. Deze functie is cruciaal voor het onderhouden van onze hoge standaarden op het gebied van netheid en gasttevredenheid, en speelt een directe rol in de positieve ervaringen van onze gasten.

Als Shiftleader Housekeeping ben je verantwoordelijk voor het aansturen en coördineren van het schoonmaakteam. Je zorgt ervoor dat alle kamers en openbare ruimtes van het hotel voldoen aan de verwachtingen van onze gasten en de richtlijnen van het hotel. De werktijden zijn voornamelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 15:00 uur, waardoor je de kans hebt om te genieten van je weekenden en een goede balans tussen werk en privé te behouden.

Wij bieden een startsalaris van €2364,04 bruto per maand op basis van 38 uur per week, naast andere voordelen zoals reiskostenvergoeding en 8% vakantiegeld. Bij Bastion Hotels waarderen we ontwikkeling en groei. Daarom stellen we diverse trainingsprogramma's en certificeringen beschikbaar voor onze medewerkers, waaronder Sociale Hygiëne, Bedrijfshulpverlening en HACCP, volledig vergoed door het hotel.

Voor deze functie zoeken we iemand met een passie voor gastvrijheid en een oog voor detail. Een afgeronde opleiding in gastvrijheid of relevante werkervaring in de hotelbranche is een pré. Ben jij de persoon die ons team naar een hoger niveau kan tillen door je leiderschapsvaardigheden en je vermogen om het team te motiveren en aan te sturen? Dan nodigen we je uit om te solliciteren voor de rol van Shiftleader Housekeeping in ons hotel in Apeldoorn.

Werken als Shiftleader Housekeeping

Wat doe je als Shiftleader Housekeeping?

Als Shiftleader Housekeeping in Apeldoorn ben je verantwoordelijk voor het leiden van het schoonmaakteam om te zorgen voor een schone en gastvrije omgeving in het hotel. Je coördineert de schoonmaakwerkzaamheden, plant de inzet van personeel en zorgt ervoor dat alle kamers en openbare ruimtes voldoen aan de hygiënestandaarden. Daarnaast voer je kwaliteitscontroles uit, beheer je de voorraad schoonmaakmaterialen en -middelen, en los je eventuele problemen of klachten van gasten op. Je motiveert en traint je teamleden, waarbij je hun ontwikkeling en prestaties ondersteunt, om samen de beste service te bieden aan onze gasten.

Wat verdien je als Shiftleader Housekeeping in Apeldoorn?

Als Shiftleader Housekeeping in Apeldoorn bij Bastion Hotels verdien je een bruto startsalaris van €2364,04 per maand, gebaseerd op een 38-urige werkweek. Naast dit salaris ontvang je reiskostenvergoeding en in mei 8% vakantiegeld. Voor werk in het weekend is er een extra toeslag van 20% op je bruto salaris. Je krijgt ook toegang tot voordelen zoals een studiekostenregeling en een bonusregeling. Daarnaast biedt Bastion Hotels mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van trainingen en certificeringen, waarvan de kosten door het hotel worden gedragen.

Welke opleiding heb je nodig om Shiftleader Housekeeping te worden?

Om Shiftleader Housekeeping in Apeldoorn bij Bastion Hotels te worden, is een specifieke opleiding niet strikt vereist, maar een achtergrond in gastvrijheid of relevante werkervaring in de schoonmaak of hotelbranche is wel gewenst. Het is belangrijk dat je leidinggevende capaciteiten hebt en goed overweg kunt met het aansturen van een team. Trainingen en certificeringen zoals Sociale Hygiëne, Bedrijfshulpverlening en HACCP zijn waardevol en worden door Bastion Hotels aangeboden om je verder te ontwikkelen in je rol en bij te dragen aan je professionele groei. Jouw motivatie en de wil om te leren zijn cruciaal voor deze functie.