Hotel vacatures in Barendrecht

Ben je op zoek naar een zinvolle baan in de horeca in Barendrecht? Kom werken bij Bastion Hotels! In het charmante Barendrecht hebben we een Bastion Hotel dat goed bereikbaar is en vlakbij het centrum ligt. Dit hotel heeft zijn eigen unieke stijl. Bekijk hier de actuele vacatures in Barendrecht.

Barendrecht: meer dan een werkplek! Barendrecht, met zijn mix van historie en dynamisch stadsleven, biedt met zijn variëteit een ideale werkplek. Met één hotel in Barendrecht biedt Bastion Hotels een unieke mogelijkheid. Word lid van ons team en ervaar de energie van Barendrecht terwijl je bijdraagt aan de ervaringen van onze gasten in het Bastion Hotel!

Hotel vacatures Barendrecht

Bastion Hotel Barendrecht, een gastvrij 3-sterren hotel prachtig gelegen aan de A15, is op zoek naar enthousiaste teamleden. Met 80 comfortabele kamers is ons hotel de ideale uitvalsbasis voor gasten die de steden Barendrecht, Ridderkerk, en Rotterdam willen verkennen. Dankzij de strategische locatie en de mogelijkheid tot gratis parkeren (op basis van beschikbaarheid) kiezen vele gasten ervoor om bij ons te verblijven.

Het hotel biedt niet alleen uitstekende toegang tot de weg, maar heeft ook een reeks faciliteiten om het verblijf van onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Deze omvatten gratis WiFi in het hele hotel, fitnessfaciliteiten voor de actieve gasten, en een gezellige bar en lounge met comfortabele stoelen, een televisie, en een pooltafel voor ontspanning.

Werken bij Bastion Hotel Barendrecht betekent dat je deel uitmaakt van een dynamisch en gastvrij team, waar service en kwaliteit voorop staan. Wij bieden:

  • Een competitief salarispakket en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Flexibele werktijden, aangepast aan de dynamiek van de hotelbranche.
  • Diverse mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei.
  • Een warme en ondersteunende werksfeer.

Of je nu ervaring hebt in de hotellerie of nieuw bent in het vak, wij zijn op zoek naar collega's met een passie voor service en gastvrijheid. Sluit je aan bij ons team en draag bij aan het creëren van een onvergetelijke ervaring voor onze gasten in Barendrecht. Voor meer informatie over de beschikbare functies en hoe je kunt solliciteren, bekijk de vacatures of neem direct contact met ons op. Ontdek de mogelijkheden die Bastion Hotel Barendrecht jou kan bieden en maak deel uit van ons groeiende team.