Vacatures Schoonmaak & Housekeeping Barendrecht

Voor onze Bastion Hotel in Barendrecht zijn we op zoek naar een Shiftleader Housekeeping die de dagelijkse leiding neemt over ons huishoudelijk team. In deze rol zorg je ervoor dat alle gastenkamers en gemeenschappelijke ruimtes aan onze gestelde normen voldoen, waarmee je direct bijdraagt aan de tevredenheid en het comfort van onze gasten.

Openstaande vacatures voor Shiftleader housekeeping in Barendrecht

Een baan als Shiftleader Housekeeping in Barendrecht

Voor onze Bastion Hotel in Barendrecht zijn we op zoek naar een Shiftleader Housekeeping die de dagelijkse leiding neemt over ons huishoudelijk team. In deze rol zorg je ervoor dat alle gastenkamers en gemeenschappelijke ruimtes aan onze gestelde normen voldoen, waarmee je direct bijdraagt aan de tevredenheid en het comfort van onze gasten.

Je werkt gestructureerd en efficiënt, waarbij je de werkzaamheden plant van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 15:00 uur. Hierdoor kun je genieten van je weekenden, wat bijdraagt aan een prettige werk-privé balans.

Bij Bastion Hotels staat een eerlijk salaris tegenover je werkzaamheden. Voor de functie van Shiftleader Housekeeping in Barendrecht bieden wij een bruto maandsalaris van €2364,04 op basis van een werkweek van 38 uur. Daarnaast kun je rekenen op een reiskostenvergoeding en ontvang je jaarlijks 8% vakantiegeld.

Je ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom investeren we in onze medewerkers door middel van trainingen en certificeringen, zoals Sociale Hygiëne, Bedrijfshulpverlening en HACCP, die door ons worden gefinancierd.

We zoeken iemand met een opleiding in gastvrijheid of relevante werkervaring in de schoonmaak of hotelbranche, die onze kernwaarden van gastvrijheid, flexibiliteit en teamwork deelt. Als shiftleader ben je het aanspreekpunt voor het team en zorg je ervoor dat alle operationele processen soepel verlopen. Ben jij de persoon die ons team kan leiden en inspireren om elke dag weer de beste resultaten te behalen? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet.

Werken als Shiftleader Housekeeping

Wat doe je als Shiftleader Housekeeping?

Als Shiftleader Housekeeping in Barendrecht stuur je het schoonmaakteam aan en ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak van het hotel. Je plant de werkzaamheden en werkroosters, controleert de kwaliteit van de schoonmaak, en ziet toe op de naleving van de hygiënevoorschriften. Je zorgt voor een goede voorraadbeheer en bent het aanspreekpunt voor zowel je team als de gasten bij eventuele vragen of problemen. Daarnaast draag je bij aan de training en ontwikkeling van je teamleden en werk je samen met hen aan een gastvrije en schone omgeving voor alle gasten van het hotel.

Wat verdien je als Shiftleader Housekeeping in Barendrecht?

Als Shiftleader Housekeeping in Barendrecht bij Bastion Hotels verdien je een bruto maandsalaris van €2364,04 op basis van een 38-urige werkweek. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en in mei 8% vakantiegeld. Indien je in het weekend werkt, ontvang je een extra toeslag van 20% op je bruto salaris. Je hebt ook recht op extra voordelen zoals een studiekostenregeling en een bonusregeling. Bovendien biedt Bastion Hotels je kansen voor professionele ontwikkeling door trainingen en certificeringen, waarvan de kosten voor rekening van het hotel zijn.

Welke opleiding heb je nodig om Shiftleader Housekeeping te worden?

Om Shiftleader Housekeeping in Barendrecht te worden, is een specifieke opleiding niet per se noodzakelijk, maar een achtergrond in gastvrijheid of relevante werkervaring in de schoonmaak of hotelbranche is wel een pre. Het is belangrijk dat je organisatorische vaardigheden hebt en een team kunt aansturen. Bastion Hotels biedt trainingen en certificeringen aan zoals Sociale Hygiëne, Bedrijfshulpverlening en HACCP, die jou kunnen helpen in je ontwikkeling tot Shiftleader Housekeeping. Jouw bereidheid om te leren en je aan te passen aan de hoge standaarden van onze dienstverlening is essentieel voor deze rol.