Vacatures Assistent Hotel Manager Barendrecht

Ons Bastion Hotel in Barendrecht biedt een unieke werkomgeving voor de Assistent Hotel Manager, waarbij je de kans krijgt om je leiderschaps- en servicetalenten te ontwikkelen in een zowel rustige als levendige setting. Deze stad, strategisch gelegen en rijk aan lokale voorzieningen en activiteiten, biedt een ideale balans voor zowel werk als ontspanning. Als Assistent Hotel Manager in Barendrecht draag je bij aan een gastvrije en professionele sfeer, waarbij je zowel lokale bezoekers als internationale gasten bedient. Je rol in ons hotel is cruciaal voor het waarborgen van een hoogwaardige service en het creëren van een thuisgevoel voor onze gasten, midden in het hart van een van de meest veelzijdige regio's van Nederland.

Openstaande vacatures voor Assistent Hotel managers in Barendrecht

Een baan als Assistent hotel manager in Barendrecht

Als Assistent Hotel Manager in Barendrecht speel je een cruciale rol in het succes van ons Bastion Hotel, gelegen in een stad die bekend staat om haar gastvrijheid en strategische ligging nabij Rotterdam. Deze functie biedt de kans om in een snelgroeiende omgeving je management- en servicevaardigheden te ontwikkelen en toe te passen.

In deze dynamische rol ben je verantwoordelijk voor het beheren van de dagelijkse hoteloperaties. Je zorgt voor een soepel verloop van het in- en uitcheckproces, waardoor elke gast zich welkom en gewaardeerd voelt. Je bent het eerste aanspreekpunt voor gasten en zorgt ervoor dat hun verblijf zo aangenaam en comfortabel mogelijk is.

Als Assistent Hotel Manager coördineer je de werkzaamheden van het receptieteam en zorg je voor een effectieve communicatie tussen de verschillende afdelingen van het hotel, zoals housekeeping, het restaurant en de keuken. Je bewaakt de kwaliteit van de dienstverlening en zorgt ervoor dat de standaarden van Bastion Hotels consequent worden nageleefd.

Je speelt ook een sleutelrol in het beheer van gastfeedback, waarbij je zowel complimenten als klachten professioneel afhandelt. Dit vereist uitstekende communicatieve vaardigheden en een proactieve houding. Je zult problemen oplossen en zorgen voor de tevredenheid van de gast, wat bijdraagt aan de positieve reputatie van het hotel.

Daarnaast ben je betrokken bij administratieve taken, waaronder het aannemen van reserveringen, het bijhouden van gastgegevens en het verzorgen van de facturatie. Je werkt nauw samen met de Hotelmanager om de operationele doelen van het hotel te bereiken en te overtreffen.

Bij Bastion Hotels in Barendrecht kom je terecht in een ondersteunende en lerende omgeving, waar je de kans krijgt om te groeien en je carrière in de hotelindustrie verder te ontwikkelen. Je ontvangt een jaarcontract van 38 uur per week met een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit is een ideale kans voor iemand die een passie heeft voor gastvrijheid en die zich wil inzetten voor het leveren van een uitmuntende service.

Deze functie is uitstekend geschikt voor iemand die zijn leiderschapsvaardigheden wil aanscherpen en een actieve rol wil spelen in het succes van ons hotel in Barendrecht, een stad die bruist van energie en potentieel.

Assistent Hotel Manager

Wat heb je nodig om assistent hotelmanager te worden?

Sterke communicatieve vaardigheden, organisatorisch talent, en een flexibele instelling zijn cruciaal. Ervaring in hospitality of een vergelijkbare sector is een plus.

Wat doe je als assistent hotelmanager?

Je bent verantwoordelijk voor de receptie, ondersteunt de hotelmanager, draagt bij aan de teamdynamiek en zorgt voor een optimale gastervaring.

Wat verdien je als assistent hotelmanager?

Een marktconform salaris, gewoonlijk rond €2363,04 bruto per maand, met aanvullende voordelen zoals vakantiegeld en bonussen.

Welke opleiding heb je nodig voor assistent hotelmanager?

Een relevante opleiding in hotelmanagement of toerisme is een pre, maar ervaring en de juiste instelling kunnen dit compenseren.