Ontbijtmedewerker vacatures

Als ontbijtmedewerker bij Bastion Hotels verwelkom je de gasten bij het ontbijtbuffet en zorg je voor een nette presentatie. Je taken omvatten het serveren van koffie en thee, het bakken van eieren voor gasten, het netjes houden en aanvullen van het buffet, het opruimen van tafels na het ontbijt en het bijhouden van de afwas. Na het ontbijt zorg je voor het opruimen van het buffet en het restaurant.

Een baan als ontbijtmedewerker

Voor de functie van ontbijtmedewerker biedt Bastion Hotels een 0-uren oproepcontract aan, wat flexibiliteit in werkuren mogelijk maakt op basis van beschikbaarheid. De bruto uur tarieven variëren afhankelijk van leeftijd en de dag van de week. De werktijden zijn flexibel, meestal tussen 06:00 en 12:00 uur

Er is geen specifieke opleiding nodig om ontbijt medewerker te worden. Ervaring in de horeca is een pluspunt, maar we verwelkomen ook gemotiveerde kandidaten zonder ervaring. Jouw bereidheid om te leren en hard te werken zijn van groter belang.

Werken als ontbijtmedewerker

Wat doe je als ontbijtmedewerker?

Als Ontbijtmedewerker ben je verantwoordelijk voor een gastvrij ontvangst van onze gasten bij het ontbijtbuffet. Daarnaast zorg je voor een nette presentatie van het ontbijtbuffet. Jouw dagelijkse taken zullen bestaan uit:

 • Je serveert gasten verse koffie en thee tijdens het ontbijt;
 • Je bakt eitjes voor gasten;
 • Je zorgt ervoor dat het ontbijtbuffet netjes en gevuld is;
 • Is de gast klaar met ontbijten? Jij wenst de gast een fijne dag en zorgt ervoor dat de tafels leeggehaald en netjes gemaakt worden;
 • Tijdens het ontbijt zorg je ervoor dat de afwas wordt bijgehouden. Als het ontbijt klaar is zorg je dat het ontbijtbuffet wordt opgeruimd en maak je het restaurant netjes.

De werktijden van de ontbijt medewerker zijn flexibel en zullen verschillen tussen 06:00 en 12:00 uur.

Wat verdient een ontbijtmedewerker?

Wanneer je bij Bastion Hotels start als Ontbijt medewerker wordt je een 0 uren oproep contract aangeboden. Een 0-uren oproepcontract biedt flexibiliteit in werkuren, waarbij je wordt ingeroosterd op basis van je beschikbaarheid. Ideaal dus op de combineren met een andere baan of studie ! Het salaris varieert afhankelijk van je leeftijd en de dag van de week. Hier zijn de bruto uur tarieven voor verschillende leeftijdsgroepen:

 • Bij 16 jaar verdien je € 4,98 bruto per uur, op zondag € 6,14 bruto per uur
 • Bij 17 jaar verdien je € 5,69 bruto per uur, op zondag € 7,31 bruto per uur
 • Bij 18 jaar verdien je € 7,19 bruto per uur, op zondag € 8,89 bruto per uur
 • Bij 19 jaar verdien je € 8,63 bruto per uur, op zondag € 9,95 bruto per uur
 • Bij 20 jaar verdien je € 11,51 bruto per uur, op zondag € 12,51 bruto per uur
 • Bij 21 jaar verdien je € 14,38 bruto per uur, op zondag € 15,38 bruto per uur

Belangrijk om te weten is dat deze tarieven inclusief vakantie zijn, wat betekent dat het vakantiegeld al in bruto uurloon is inbegrepen.

Dus, wanneer je je afvraagt wat een Ontbijt medewerker verdient, hangt dit af van je leeftijd en de dag van de week waarop je werkt. De genoemde bedragen zijn bruto uurtarieven, wat betekent dat ze vóór belastingen en andere inhoudingen zijn.

Welke opleiding heb je nodig om ontbijtmedewerker te worden?

Voor de functie van ontbijt medewerker heb je geen afgeronde opleiding nodig . We hechten meer waarde aan ervaring. Maar ook als je geen ervaring hebt bieden we je graag een kans!

Bij ons is de motivatie om bij te dragen aan een gastvrije, servicegerichte omgeving veel belangrijker. Als je enthousiast bent om te leren, bereid bent om hard te werken en aandacht hebt voor detail, dan moedigen we je aan om te solliciteren.