Vacatures Keukenmedewerker

Een keukenmedewerker bij Bastion Hotels ondersteunt de kok in de keuken bij het bereiden van maaltijden en zorgt voor een schone keuken. Ze bedienen ook gasten in het restaurant, ruimen tafels op en verrichten diverse keukenwerkzaamheden. De werktijden zijn flexibel tussen 17:00 en 23:00 uur.

Een baan als keukenmedewerker

Voor deze rol wordt een 0-uren oproepcontract aangeboden, waarbij flexibiliteit in werkuren mogelijk is. Het salaris varieert op basis van leeftijd en dag van de week.

Er is geen specifieke opleiding vereist voor deze functie. We zoeken kandidaten met een passie voor koken, gastvrijheid en zorgvuldigheid. Als een proactieve teamspeler ben je flexibel en gedreven, zonder bezwaar tegen avondwerk.

Keukenmedewerker

Wat doe je als keukenmedewerker?

Als keukenmedewerker ondersteun je de kok in de keuken met het maken van voor, hoofd- en nagerechten. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak van de keuken en zorgt ervoor dat onze gasten niks tekort komen !
Jouw dagelijkse taken zullen bestaan uit:

  • Je doet de bereiding van de gerechten in de keuken;
  • De gasten bedienen in het restaurant, je serveert de gerechten uit de keuken;
  • Je ruimt de tafels weer op en zorgt dat het de gasten aan niets ontbreekt;
  • Je verricht diverse keukenwerkzaamheden indien dit nodig is.

De werktijden van de Keukenmedewerker zijn flexibel en zullen verschillen tussen 17:00 en 23:00 uur.

Wat verdient een keukenmedewerker?

Wanneer je bij Bastion Hotels start als Keukenmedewerker wordt je een 0 uren oproep contract aangeboden. Een 0-uren oproepcontract biedt flexibiliteit in werkuren, waarbij je wordt ingeroosterd op basis van je beschikbaarheid. Ideaal dus op de combineren met een andere baan of studie ! Het salaris varieert afhankelijk van je leeftijd en de dag van de week. Hier zijn de bruto uur tarieven voor verschillende leeftijdsgroepen:

  • Bij 16 jaar verdien je € 4,98 bruto per uur, op zondag € 6,14 bruto per uur
  • Bij 17 jaar verdien je € 5,69 bruto per uur, op zondag € 7,31 bruto per uur
  • Bij 18 jaar verdien je € 7,19 bruto per uur, op zondag € 8,89 bruto per uur
  • Bij 19 jaar verdien je € 8,63 bruto per uur, op zondag € 9,95 bruto per uur
  • Bij 20 jaar verdien je € 11,51 bruto per uur, op zondag € 12,51 bruto per uur
  • Bij 21 jaar verdien je € 14,38 bruto per uur, op zondag € 15,38 bruto per uur

Belangrijk om te weten is dat deze tarieven inclusief vakantie zijn, wat betekent dat het vakantiegeld al in bruto uurloon is inbegrepen.

Dus, wanneer je je afvraagt wat een Keukenmedewerker verdient, hangt dit af van je leeftijd en de dag van de week waarop je werkt. De genoemde bedragen zijn bruto uurtarieven, wat betekent dat ze vóór belastingen en andere inhoudingen zijn.

Welke opleiding heb je nodig om keukenmedewerker te worden?

Voor de rol van keukenmedewerker is geen specifieke opleiding vereist. We zoeken iemand met een passie voor koken en lekker eten. Belangrijke eigenschappen zijn zorgvuldigheid en gastvrijheid. Als echte teamspeler met een proactieve houding ben je flexibel en gedreven. Je hebt geen bezwaar tegen avondwerk.