Vacatures Receptionist(e) Almere

In het hart van Almere, een dynamische stad bekend om haar moderne architectuur en bruisende stadsleven, biedt Bastion Hotels een unieke kans voor enthousiaste receptionisten die onze gasten willen verwelkomen met een stralende glimlach en uitmuntende gastvrijheid. Bij Bastion Hotels sta je aan het front van gastvrijheid, waarbij elke dag nieuwe uitdagingen en kansen met zich meebrengt.

Openstaande vacatures voor Receptioniste in Almere

Helaas zijn er momenteel geen vacatures beschikbaar voor receptioniste

Een baan als receptionist in Almere

In het hart van Almere, een dynamische stad bekend om haar moderne architectuur en bruisende stadsleven, biedt Bastion Hotels een unieke kans voor enthousiaste receptionisten die onze gasten willen verwelkomen met een stralende glimlach en uitmuntende gastvrijheid. Bij Bastion Hotels sta je aan het front van gastvrijheid, waarbij elke dag nieuwe uitdagingen en kansen met zich meebrengt.

Als receptionist(e) bij ons hotel in Almere ben je het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Jouw taken omvatten niet alleen het in- en uitchecken van gasten en het verstrekken van informatie, maar ook het aannemen en afhandelen van reserveringen en het uitvoeren van diverse administratieve werkzaamheden. Jouw rol is cruciaal in het waarborgen van een soepele en gastvrije ervaring voor iedereen die ons hotel bezoekt.

Je komt terecht in een team dat zich kenmerkt door een warme en collegiale sfeer, waar iedereen een passie deelt voor de hotelbranche. Daarnaast bieden we je een jaarcontract voor 25 tot 30 uur per week, met een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bonusregeling, toeslagen voor weekendwerk en mogelijkheden voor het behalen van certificaten op onze kosten.

Bastion Hotels gelooft sterk in de ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden van haar medewerkers. Of je nu ambities hebt om door te groeien naar een positie als Assistent Hotel Manager of zelfs Hotelmanager, wij bieden je de tools en kansen om je professionele pad binnen de hotelindustrie vorm te geven.

Voor deze positie in Almere zoeken wij naar kandidaten met een gastvrije houding, goede organisatorische vaardigheden, uitstekende communicatievaardigheden, en de mogelijkheid om problemen effectief op te lossen. Ervaring in de receptie of reserveringsafdeling is een pré, maar niet noodzakelijk. Belangrijker vinden wij jouw motivatie en bereidheid om te leren, waarbij onze interne trainingsmaand je alle kneepjes van het vak leert.

Sluit je aan bij ons team in Almere en draag bij aan een onvergetelijke ervaring voor onze gasten.

Werken als receptioniste

Wat doe je als receptioniste in Almere?

Als receptioniste in Almere bij Bastion Hotels zorg je voor een warm welkom en een prettig verblijf van de gasten. Je taken omvatten het in- en uitchecken van gasten, het verstrekken van de nodige informatie, het afhandelen van reserveringen telefonisch en via e-mail, en het uitvoeren van diverse administratieve werkzaamheden. Je werkt nauw samen met andere afdelingen om de service te optimaliseren en springt bij waar nodig, bijvoorbeeld in het restaurant of aan de bar. Kennis van het IDPMS-reserveringssysteem is een pre, maar Bastion Hotels biedt training aan als je hier nog geen ervaring mee hebt.

Wat verdient een receptioniste?

In Almere verdien je als receptioniste bij Bastion Hotels een bruto maandsalaris van €2363,04 op basis van een 38-urige werkweek. Daarnaast kom je in aanmerking voor een jaarlijkse bruto toeslag van €500,-. Verder ontvang je in mei 8% vakantiegeld en heb je recht op een reiskostenvergoeding. Presteer je goed, dan kun je elke drie maanden een bonus van €600,- verdienen. Werken op zaterdag en zondag levert je een toeslag van 20% op bovenop je bruto salaris, geldig van 1 januari tot 1 oktober.

Welke opleiding heb je nodig om receptioniste te worden?

Voor de functie van receptioniste in Almere is een MBO- of HBO-opleiding in de richting van hospitality, toerisme, of hotelmanagement ideaal, maar niet strikt noodzakelijk. Bastion Hotels waardeert vooral je motivatie en bereidheid om te leren. Als je geen relevante opleiding hebt, maar wel bereid bent je te verdiepen in de hospitalitybranche, biedt Bastion Hotels een interne trainingsmaand waarin je alle benodigde kennis en vaardigheden kunt opdoen. Deze positie biedt goede mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling binnen het bedrijf.