Nachtportier vacatures Amsterdam

Een Nachtportier bij een van onze Bastion Hotels in Amsterdam heeft diverse verantwoordelijkheden. Je verwelkomt gasten, beantwoordt hun vragen, zorgt voor hun veiligheid en bereidt het hotel voor op de volgende dag. Daarnaast onderhoud je de netheid van het restaurant, de bar, de receptie en de keuken, en bereid je het ontbijt voor. De werktijden voor deze functie zijn flexibel, maar vallen doorgaans tussen 23:30 en 06:30 uur. Bij ons zorg je ervoor dat onze gasten zich zelfs midden in de nacht welkom en veilig voelen in het bruisende Amsterdam.

Openstaande nachtportier vacatures in Amsterdam

Helaas zijn er momenteel geen vacatures beschikbaar voor amsterdam

Een baan als nachtportier in Amsterdam

Voor de positie van Nachtportier in onze Bastion Hotels in Amsterdam bieden we een 0-uren oproepcontract aan. Dit zorgt voor flexibiliteit in je werkuren. Het salaris is afhankelijk van je leeftijd en de dag van de week.

Voor deze functie is er geen specifieke opleiding vereist. We zijn op zoek naar kandidaten die gemotiveerd, gastvrij en verantwoordelijk zijn. Ervaring in de beveiliging of horeca is een pré, maar ook gemotiveerde kandidaten zonder ervaring krijgen bij ons de kans om zich te ontwikkelen binnen deze rol. Bij ons krijg je de kans om een essentieel onderdeel te zijn van de hotelervaring, midden in de sprankelende stad Amsterdam.