Barmedewerker vacatures Amsterdam

Als barmedewerker bij een van onze Bastion Hotels in Amsterdam bied je onze gasten een warm welkom aan de bar en draag je bij aan een gezellige sfeer. Je neemt bestellingen op in de bar, het restaurant, de lounge en op het terras, en bedient de gasten met een vriendelijke glimlach. Je houdt de bar, lounge en het restaurant schoon en zorgt voor glimmend bestek, terwijl je geniet van gezellige interacties met de gasten en hen de nodige aandacht geeft. Het is jouw taak om van elke dag een bijzondere Amsterdamse ervaring te maken voor onze gasten.

Openstaande vacatures voor barmedewerkers in Amsterdam

Een baan als barmedewerker in Amsterdam

Voor de functie van barmedewerker in een van onze Bastion Hotels in Amsterdam bieden we een 0-uren oproepcontract aan, wat flexibiliteit in werkuren mogelijk maakt gebaseerd op jouw beschikbaarheid. De bruto uurtarieven variëren afhankelijk van je leeftijd en de dag van de week. De werktijden voor de Barmedewerker zijn flexibel en liggen doorgaans tussen 17:00 en 22:00 uur.

Voor de functie van barmedewerker hoef je geen afgeronde opleiding te hebben. Hoewel ervaring in de horeca een pluspunt is, ligt de focus ook op eigenschappen zoals gastvrijheid, sterke communicatievaardigheden, teamwork en sociale vaardigheden. Bij Bastion Hotels in Amsterdam zijn we verheugd om gemotiveerde kandidaten zonder ervaring een kans te geven om ervaring op te doen in de functie van barmedewerker.