Kamermeisje / Kamerjongen Vacatures Amsterdam

Een Medewerker Housekeeping, ook wel bekend als kamermeisje of kamerjongen, speelt een cruciale rol bij het creëren van een comfortabele en gastvrije omgeving in onze Bastion Hotels in Amsterdam.

Een baan als housekeeping medewerker in Amsterdam

Als Medewerker Housekeeping bij ons team in Amsterdam bewaak je de hygiëne en netheid van onze hotelkamers. Jouw taken variëren van het schoonmaken van hotelkamers en badkamers, het opmaken van bedden, het vervangen van beddengoed, stof afnemen, stofzuigen tot het aanvullen van voorzieningen zoals handdoeken en shampoo. Je draagt bij aan het slaapcomfort van de gasten en handhaaft de hoge hygiënenormen. De werktijden zijn flexibel, doorgaans tussen 09:00 en 15:00 uur.

Wat betreft salaris, bieden we je een 0-uren oproepcontract aan, waarbij je wordt ingeroosterd op basis van je beschikbaarheid. De bruto uurtarieven variëren afhankelijk van je leeftijd en de dag van de week.

Hoewel er geen specifieke opleiding vereist is voor het worden van een Medewerker Housekeeping, is ervaring in de schoonmaak een pré. We zijn echter ook enthousiast om gemotiveerde kandidaten zonder ervaring te ontvangen. Jouw toewijding tot netheid en comfort, je bereidheid om te leren, je harde werkhouding en oog voor detail zijn voor ons zeer belangrijk.

Werken als kamermeisje/kamerjongen

Wat doe je als housekeeping?

Als housekeeping ben jij belast met het reinigen van hotelkamers en badkamers, het opmaken van bedden, het verwisselen van beddengoed en het aanvullen van serviceartikelen zoals handdoeken en shampoo. Jouw dagelijkse taken dragen bij aan het creëren van een comfortabele en gastvrije omgeving voor onze gasten, terwijl je tegelijkertijd voldoet aan de hoge hygiënenormen van het hotel.

Wat verdient een housekeeping in Amsterdam?

Als housekeeping in Amsterdam ontvang jij een bruto-uurtarief dat afhangt van jouw leeftijd en de dag van de week waarop je werkt. Deze tarieven variëren tussen €4,98 en €15,38 bruto per uur, inclusief vakantiegeld. Jouw salaris wordt bepaald op basis van een 0-uren oproepcontract, waardoor jouw werktijden flexibel zijn en gebaseerd zijn op jouw beschikbaarheid.

Welke opleiding heb je nodig om housekeeping te worden?

Voor de rol van housekeeping heb jij geen specifieke opleiding nodig. Hoewel ervaring in de schoonmaaksector een pluspunt is, verwelkomen we ook gemotiveerde kandidaten zonder ervaring. Belangrijker nog is jouw bereidheid om bij te dragen aan de netheid en gastvrijheid van onze hotelkamers. Als jij enthousiast bent om te leren, bereid bent om hard te werken en aandacht hebt voor detail, moedigen we je aan om te solliciteren.