Vacatures Schoonmaak & Housekeeping Brielle

In het schilderachtige stadje Brielle, bekend om zijn rijke geschiedenis en charmante straatjes, ligt ons Bastion Hotel waar we op zoek zijn naar een praktische en toegewijde Shiftleader Housekeeping. Deze rol is essentieel voor het handhaven van onze normen van netheid en orde, om zo een gastvrije en comfortabele omgeving te bieden aan onze gasten.

Een baan als Shiftleader Housekeeping in Brielle

In het schilderachtige stadje Brielle, bekend om zijn rijke geschiedenis en charmante straatjes, ligt ons Bastion Hotel waar we op zoek zijn naar een praktische en toegewijde Shiftleader Housekeeping. Deze rol is essentieel voor het handhaven van onze normen van netheid en orde, om zo een gastvrije en comfortabele omgeving te bieden aan onze gasten.

Als Shiftleader Housekeeping beheer je de dagelijkse operaties van de huishoudelijke afdeling. Je takenpakket omvat het plannen van de werkzaamheden, het aansturen van het schoonmaakteam, het bewaken van de kwaliteit en het zorgdragen voor de naleving van alle schoonmaakprotocollen. Je werkt voornamelijk doordeweeks van 09:00 tot 15:00 uur, wat je de ruimte geeft om te genieten van je weekenden.

Wij bieden een marktconform startsalaris van €2364,04 bruto per maand voor een 38-urige werkweek, aangevuld met reiskostenvergoeding en vakantiegeld. Bastion Hotels is toegewijd aan de groei van haar medewerkers en biedt daarom ook verschillende opleidingsmogelijkheden en certificaten, waaronder Sociale Hygiëne, Bedrijfshulpverlening en HACCP, waarvan de kosten worden gedragen door het hotel.

Voor deze functie zoeken we iemand met een achtergrond in gastvrijheid of vergelijkbare werkervaring. De ideale kandidaat heeft sterke leiderschapskwaliteiten, een oog voor detail en een passie voor service. Ben jij de persoon die ons team kan aansturen en onze gasten een plezierig verblijf kan garanderen? Dan verwelkomen wij graag jouw sollicitatie voor de functie van Shiftleader Housekeeping in Brielle.

Werken als Shiftleader Housekeeping

Wat doe je als Shiftleader Housekeeping?

Als Shiftleader Housekeeping in Brielle ben je de verantwoordelijke voor het schoonmaakteam van ons hotel. Je plant en coördineert de schoonmaaktaken, zorgt ervoor dat de kamers en algemene ruimtes voldoen aan de gestelde hygiënenormen en controleert de kwaliteit van het werk. Je beheert de voorraden schoonmaakmaterialen, traint en ondersteunt je teamleden en ziet toe op de naleving van de veiligheidsprocedures. Ook ben je het aanspreekpunt voor gasten bij eventuele vragen of opmerkingen omtrent de netheid. Je draagt bij aan een gastvrije sfeer en een positieve ervaring voor alle gasten van het hotel.

Wat verdien je als Shiftleader Housekeeping in Brielle?

Als Shiftleader Housekeeping in Brielle bij Bastion Hotels verdien je een bruto maandsalaris van €2364,04 op basis van een 38-urige werkweek. Naast dit salaris bieden we je een reiskostenvergoeding en ontvang je jaarlijks 8% vakantiegeld. Voor werkzaamheden in het weekend ontvang je een toeslag van 20% bovenop je reguliere salaris. Je kunt ook gebruik maken van extra voordelen, zoals een studiekostenregeling en een bonusregeling. Verder investeren we in jouw ontwikkeling door middel van verschillende opleidingsmogelijkheden en het aanbieden van relevante certificaten, waarvan de kosten door ons worden gedragen.

Welke opleiding heb je nodig om Shiftleader Housekeeping te worden?

Om Shiftleader Housekeeping in Brielle te worden bij Bastion Hotels, is een specifieke vooropleiding niet strikt noodzakelijk, maar ervaring in de schoonmaak of hotelbranche is wel een voordeel. Een opleiding in de richting van gastvrijheid kan nuttig zijn om de nodige vaardigheden en kennis op te doen. Het is vooral belangrijk dat je leidinggevende capaciteiten hebt en dat je een team efficiënt kunt aansturen. Bastion Hotels ondersteunt je ontwikkeling met trainingen en certificaten zoals Sociale Hygiëne, Bedrijfshulpverlening en HACCP, die je helpen te groeien in je rol als Shiftleader.