Vacatures Assistent Hotel Manager Brielle

Voor de locatie Brielle is Bastion Hotels op zoek naar een Assistent Hotel Manager die verantwoordelijk is voor het waarborgen van een gastvrije ontvangst en een soepel verblijf voor de gasten. Deze rol omvat het beheren van de receptie, het in- en uitchecken van gasten, het beantwoorden van vragen, en het aannemen van reserveringen. Daarnaast behoren administratieve taken en het efficiënt schakelen tussen de verschillende afdelingen van het hotel tot je verantwoordelijkheden, om zo de beste service te bieden.

Een baan als Assistent Hotel manager in Brielle

De functie van Assistent Hotel Manager in Brielle bij Bastion Hotels biedt een unieke kans om te werken in een historische en schilderachtige stad, bekend om haar rijke geschiedenis en charmante karakter. In deze rol ben je een cruciaal onderdeel van ons team, waarbij je bijdraagt aan het leveren van een hoogwaardige service in ons hotel.

Als Assistent Hotel Manager ben je verantwoordelijk voor het soepel en efficiënt functioneren van het hotel. Je beheert de dagelijkse operaties, waaronder het toezicht houden op het in- en uitcheckproces, het garanderen van een warm welkom voor elke gast, en het zorgen voor een uitstekende gastervaring. Je bent het eerste aanspreekpunt voor gasten en je zorgt ervoor dat al hun behoeften worden vervuld, van het beantwoorden van vragen tot het oplossen van eventuele problemen.

Je speelt ook een sleutelrol in de coördinatie van de verschillende afdelingen binnen het hotel, zoals de receptie, housekeeping en het restaurant. Je zorgt ervoor dat alle teams effectief samenwerken om de hoogste standaarden van kwaliteit en service te handhaven. Je leiderschapsvaardigheden zijn hierbij van essentieel belang, aangezien je het personeel motiveert en ondersteunt om hun beste werk te leveren.

In deze functie ben je tevens verantwoordelijk voor administratieve taken, zoals het verwerken van reserveringen, het bijhouden van gastgegevens en het verzorgen van de facturatie. Je werkt nauw samen met de Hotelmanager om de operationele doelen van het hotel te bereiken en draagt bij aan het continu verbeteren van de gastervaring.

Bij Bastion Hotels in Brielle kom je terecht in een ondersteunende en stimulerende werkomgeving, waar je de kans krijgt om je professioneel te ontwikkelen en je carrière in de hotelindustrie voort te zetten. Je ontvangt een fulltime jaarcontract met een competitief salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Deze functie is ideaal voor iemand die gepassioneerd is over hospitality en een positieve impact wil maken op het verblijf van elke gast.

Deze rol is perfect voor iemand die streeft naar uitmuntendheid in de gastvrijheidsindustrie en die graag deel uitmaakt van een dynamisch team in een stad met een uniek historisch karakter.

Assistent Hotel Manager

Wat heb je nodig om assistent hotelmanager te worden?

Uitstekende interpersoonlijke vaardigheden, het vermogen om onder druk te werken, en een focus op gastvrijheid zijn belangrijk. Relevante werkervaring is een plus.

Wat doe je als assistent hotelmanager?

Je coördineert dagelijkse operaties, zorgt voor een hoge gasttevredenheid, ondersteunt het team en beheert de receptie.

Wat verdien je als assistent hotelmanager?

Een salaris van ongeveer €2363,04 bruto per maand, aangevuld met vakantiegeld, bonussen en andere secundaire voorwaarden.

Welke opleiding heb je nodig voor assistent hotelmanager?

Een opleiding in hotelmanagement of een vergelijkbaar veld is nuttig, maar niet strikt noodzakelijk. Ervaring en leerbereidheid zijn van grotere waarde.