Vacatures hotelmanager Brielle

Als Hotelmanager bij ons Bastion Hotel in Brielle, ben jij de schakel die alles in beweging houdt. In deze sfeervolle, Zuid-Hollandse stad ben jij het eerst aanspreekpunt voor zowel gasten als medewerkers.

Je verantwoordelijkheden zijn divers - van het in-en uitchecken van gasten tot het beantwoorden van hun vragen. Je handelt reserveringen af, verricht administratieve taken en coördineert activiteiten tussen de verschillende afdelingen van ons hotel in Brielle, om onze gasten de beste service te bieden.

Openstaande vacatures voor hotelmanager in Brielle

Helaas zijn er momenteel geen vacatures beschikbaar voor operationeel hotelmanager

Een baan als hotelmanager in Brielle

In Brielle, een stad met een rijke historie en een unieke charme, biedt Bastion Hotels een prachtige kans voor gepassioneerde individuen om de positie van Hotelmanager in te vullen. Als sleutelfiguur in de hoteloperatie, ben je de drijvende kracht achter het leveren van topkwaliteit service en het creëren van een gastvrije sfeer voor zowel gasten als personeel. Je verantwoordelijkheden omvatten het beheer van dagelijkse activiteiten zoals in- en uitcheckprocedures, het afhandelen van reserveringen, en het verzekeren van een soepele communicatie tussen verschillende afdelingen om aan de behoeften van de gasten te voldoen.

Als leider van het team motiveer en begeleid je je medewerkers om samen te werken aan het succes van het hotel. Met een aanvangscontract voor 38 uur per week, biedt Bastion Hotels een competitief salarispakket, inclusief bonussen, weekendtoeslagen, en mogelijkheden voor professionele ontwikkeling door middel van trainingen en het behalen van relevante certificaten.

Gelegen in het pittoreske Brielle, biedt deze functie de unieke gelegenheid om je management- en leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen in een omgeving die zowel historisch als toeristisch aantrekkelijk is. Bij Bastion Hotels krijg je de kans om een sleutelrol te spelen in het waarborgen van een uitstekende gastervaring, terwijl je bijdraagt aan de efficiënte werking van het hotel. Deze functie is ideaal voor diegenen die een carrière in de hotelindustrie nastreven en willen werken in een stad die bekend staat om haar gastvrijheid en historische waarde.