Een vliegende start ! Stage bij Bastion Hotels

Mijn naam is Delano, en ik ben nu al drie maanden lang met veel plezier stagiair bij Bastion Hotels in Arnhem. In november besloot ik om langs te gaan bij Bastion Arnhem op zoek naar een stageplek. Dit hotel sprak me meteen aan vanwege de prachtige locatie en goede bereikbaarheid. Als student toerisme, met als uitstromingsprofiel luchtvaartdienstverlening, is er geen betere plek om mijn hospitality skills te ontwikkelen dan een fulltime frontoffice stage bij Bastion, met een geweldig gezellig en spontaan team!

Ik heb hier iedere dag contact met gasten, dit kan op veel verschillende manieren zijn. Denk aan inchecken, uitchecken, de telefoon beantwoorden en bijspringen bij andere functies wanneer dat nodig is. Dit maakt voor mij de werkzaamheden ook onwijs leuk!

Aan de start van mijn stage bij Bastion Hotels, voelde ik meteen een warme werksfeer. Ik voelde me direct op mijn gemak, mede dankzij de vriendelijke en behulpzame collega's. Aanvankelijk wist ik niet veel over de werkzaamheden hier, maar ik leerde snel door met mijn collega's mee te draaien.

Binnen Bastion zijn er talloze mogelijkheden om door te groeien. Het maakt niet uit waar je passie ligt; er is altijd wel een plek voor jou bij Bastion! Dankzij deze doorgroeimogelijkheden heb ik ervoor gekozen om na mijn stage mijn werkzaamheden voort te zetten als receptionist bij Bastion. Reden hiervan is omdat het goed te combineren is met mijn studie, maar vooral door de fijne werksfeer !

​​

Meer over dit onderwerp

Naar Werknemers aan het woord