Een dag in het Leven van Shiftleader Housekeeping Juliette bij Bastion Airport!

Halo daar! Mijn naam is Juliette en ik ben sinds september 2016 met trots onderdeel van het team in Bastion Amsterdam Airport als Shiftleader Housekeeping . Mijn avontuur begon met een warm welkom en leuke training door mijn toenmalige collega, waardoor ik me meteen op mijn plek voelde.


Als Shiftleader Housekeeping begint mijn ochtend met het opstellen van werklijsten en het indelen van de hotelkamers die moeten worden schoongemaakt. Onze kamermeisjes en -jongens beginnen om 9.30 uur, dus alles moet klaar zijn zodat ze direct aan de slag kunnen op de kamers. Bij Bastion Airport hebben we maar liefst 185 hotelkamers. Afhankelijk van de bezetting, stel ik de indeling vast. Het is fantastisch dat we al jarenlang een vast team hebben, dit zegt genoeg over de samenwerking en de positieve sfeer die bij ons heerst.


Terwijl onze Housekeeping aan het werk gaat, is het mijn verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de kamers werkelijk goed zijn schoongemaakt en klaar zijn voor de gasten die op die dag weer zullen inchecken. Ik voer dus continu kwaliteitscontroles uit.
Natuurlijk is het ook belangrijk dat gasten die al bij ons verblijven, elke keer weer een frisse en verzorgde kamer aantreffen. Denk aan schone handdoeken, een opgeruimde badkamer, keurig opgemaakte bedden en voorzieningen zoals koffie.


Een van de leukste aspecten van Bastion is de overvloed aan kansen om door te groeien. Soms vind je me bij de receptie, waar ik mijn collega’s ondersteun. Dit kan zijn om gasten uit te checken of om nieuwe kamers schoon te zetten in ons systeem, zodat onze nieuwe gasten soepel kunnen inchecken. Als team staan we altijd klaar om bij te springen waar nodig. Of het nu gaat om een kopje koffie, een biertje of simpelweg om ervoor te zorgen dat onze gasten zich comfortabel en welkom voelen, we zijn er om hun verblijf onvergetelijk te maken.


Bij Bastion Airport is geen dag hetzelfde. Wacht maar tot je een stormachtige dag meemaakt – dan komen de gestrande vluchten om de hoek kijken. Dit is pas een uitdaging die we met volle energie aangaan!


Juliette Shiftleader Housekeeping, Bastion Airport

Meer over dit onderwerp

Naar Werknemers aan het woord