Hotelmanager Sabine aan het woord


Mijn naam is Sabine, 26 jaar oud en sinds december 2021 in dienst bij Bastion Hotels! Mijn reis begon als assistent-hotelmanager bij Bastion Hotel in Nijmegen. In slechts enkele maanden kreeg ik de kans om verder te groeien en nam ik de rol van plaatsvervangend hotelmanager op me in Bastion Hotel Utrecht . Het was een geweldige ervaring, en precies één jaar na mijn start, in december, werd ik met trots benoemd tot hotelmanager in het bruisende Arnhem!

Mijn rol als hotelmanager draait om het creëren van onvergetelijke ervaringen voor onze gasten, elke dag opnieuw. Samen met mijn  team zorg ik ervoor dat onze gasten met een stralende glimlach vertrekken, want dat is waar het allemaal om draait! Ik stuur niet alleen mijn assistenten en shiftleaders aan, maar ik ben ook graag op de werkvloer te vinden. Mijn schema omvat diverse diensten, van vroege ochtenden om 06:00 uur tot late avonden tot 00:00 uur. Op drukke dagen draai in ook vaak een tussendienst.

Tijdens mijn shifts kun je me vinden bij de receptie, in het restaurant en zelfs op de kamers. Deze veelzijdigheid is wat mijn werk zo leuk maakt! Ik onderhoud nauw contact met elk teamlid, waardoor ik goed op de hoogte ben van alle ontwikkelingen binnen het hotel. Naast mijn operationele taken, zoals dienstverlening, ben ik ook verantwoordelijk voor roosters, bestellingen, kwaliteitsborging, functionerings- en sollicitatiegesprekken, en de algehele administratie van het hotel. Ik ben tevens het eerste aanspreekpunt voor mijn team en onze regiomanager.

Bij Bastion Hotel Arnhem heerst een fijne werksfeer, en ik kijk elke dag weer uit naar de samenwerking met dit leuke team. Natuurlijk gaat dit niet altijd zonder slag of stoot, maar we zijn er altijd voor elkaar om elkaar te ondersteunen. Een sterke band is voor ons van groot belang, en daarom houden we regelmatig vergaderingen en trekken we er als team op uit om de teamspirit te versterken.

Wat Bastion Hotel Arnhem extra bijzonder maakt, is de diversiteit aan gasten: van toeristen tot zakelijke reizigers. Deze variatie zorgt voor een dynamische en boeiende werkomgeving. Ons hotel bevindt zich in het hart van Arnhem, op loopafstand van bezienswaardigheden zoals de Eusebiuskerk en de historische John Frostbrug. Bovendien liggen populaire trekpleisters zoals Burgers' Zoo, het Openluchtmuseum en het prachtige Nationale Park De Hoge Veluwe op slechts 10 minuten rijden.

Ik heb het geluk gehad dat ik snel kon groeien binnen Bastion Hotels en inmiddels heb ik al vele mooie hotels binnen onze keten mogen ervaren. Mijn uiteindelijke doel is om richting personeelszaken te gaan, omdat ik het leuk vindt om met mensen samen te werken en graag een luisterend oor bied. Maar voor nu geniet ik met volle teugen van mijn plek in het schitterende Arnhem!

Meer over dit onderwerp

Naar Werknemers aan het woord