Manager van het Kwartaal

Onlangs ben ik door onze regio manager verrast met mooie bloemen en een kaartje waarop stond dat ik verkozen ben tot Manager van Q1 van Bastion Hotels. Dit is zo enorm leuk en een grote eer. Vooral omdat ik het met alle liefde doe en heel erg naar mijn zin heb hier.


Mijn werkzaamheden bij Bastion bestaan allereerst uit goede zorgen voor onze gasten. We proberen er elke dag weer een feestje van te maken en alle wensen van onze gasten op de eerste plek te zetten. Dit doen we door mensen zo snel en efficiënt door het check-in proces te helpen, alle nodige informatie te verstrekken en ze een welkomstdrankje aan te bieden. Daarnaast ben ik veel bezig met het team, ondersteunen van de hotelmanager en administratieve verwerking. Dit doe ik zowel op mijn vaste locatie Amsterdam Amstel als in de regio Amsterdam.


Mijn werkdagen en werktijden variëren iedere dag en week. Geen dag is hetzelfde in het hotel en dat maakt het super leuk. De ene week begin ik om 6 uur ’s ochtends, de andere week ben ik pas klaar om 12 uur 's nachts.


Wat mijn werk zo leuk maakt zijn de mensen. De gasten, de collega’s, het hoofdkantoor, het leuke contact wat ik met iedereen heb. Ik ben van nature een zorgzaam persoon dus als ik iemand verder kan helpen of blij kan maken, heb ik een super leuke dag. Het leukste moment van de dag is daarom ook wanneer je iedereen hebt voorzien van wat ze nodig hebben en ze allemaal tevreden zijn en dan bedoel ik uiteraard weer mijn collega’s en de gasten! Ook is het team waarin ik mag werken super jong en hecht en zijn we allemaal gewaagd aan elkaar. Dit maakt iedereen waardevol en onmisbaar.


Bastion Hotels is een geweldig bedrijf om snel door te groeien. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is ambitie en inzet. Er zijn ontzettend veel aspecten aan het hotel waardoor je op heel veel plekken terecht kunt komen, dit kan housekeeping zijn of restaurant/bar, management, ondersteuning, training en zo kan ik nog wel even door gaan. Een ding is zeker, waar een wil is, is een weg en er staat altijd een heel team aan geweldige managers achter je die altijd in je blijven geloven, ook als je daar zelf soms moeite mee hebt!

Wafae - Assistent Hotel Manager Amsterdam Amstel

Meer over dit onderwerp

Naar Werken bij Bastion Hotels