30 jaar in dienst!

Alweer 30 jaar Bastion Hotels!

De tijd is werkelijk voorbij gevlogen. Het voelt als gisteren dat ik mijn avontuur begon bij Bastion Hotels, en nu kijk ik terug op drie decennia vol mooie herinneringen, groei en kansen. Het is een bijzondere reis geweest, waarin ik verschillende stappen heb doorlopen die vandaag de dag nog steeds mogelijk zijn binnen deze prachtige hotelketen.

Mijn avontuur begon als Assistent Manager in het pittoreske Groningen. Het voelde als een stap in het onbekende, maar ik was vastbesloten om mijn stempel te drukken en te groeien binnen het bedrijf. Met toewijding en hard werken klom ik op naar de functie van Plaatsvervangend Manager en uiteindelijk Hotel Manager. Het was geweldig om te zien hoe ik steeds meer verantwoordelijkheid kreeg en kon bijdragen aan het succes van het hotel.

Na een succesvolle periode als Hotel Manager kreeg ik de kans om mijn horizon te verbreden. Ik werd benoemd tot Regiomanager Zuid en kreeg daarnaast de verantwoordelijkheid over Rotterdam. Dit was een spannende stap, waarbij ik mijn leiderschapsvaardigheden verder kon ontwikkelen en tegelijkertijd nieuwe uitdagingen kon aangaan.


Maar mijn carrière pad bij Bastion Hotels stopte daar niet. Op een dag vroeg meneer Willems (eigenaar van Bastion Hotels), mij om de overstap naar Human Resources te maken. Hoewel ik al een fulltime baan had bij Bastion, besloot ik deze kans met beide handen aan te grijpen. Ik schreef me in voor een HBO-opleiding HR aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en combineerde zo mijn werk met het behalen van een diploma. Het was een uitdagende periode, maar ik ben trots dat ik deze stap heb gezet en mijn kennis kon vergroten op het gebied van HR.

Als een extra uitdaging kwam IT al snel op mijn pad. Hoewel het niet direct tot mijn takenpakket behoorde, raakte ik steeds meer geïnteresseerd en verdiepte ik me in de wereld van technologie. In de loop der jaren heb ik mijn kennis op het gebied van IT vergroot en heb ik de kans gekregen om aan verschillende mooie projecten binnen het bedrijf te werken. Het was een geweldige kans om mijn vaardigheden verder uit te breiden en nieuwe terreinen te verkennen.

Gedurende deze 30 jaar waren er ook periodes waarin collega's met verlof waren en ik de verschillende afdelingen mocht ondersteunen. Dit was een waardevolle ervaring, omdat het me de kans gaf om te begrijpen hoe de verschillende afdelingen samenwerken en hoe ik een bijdrage kon leveren, zelfs buiten mijn eigen functiegebied.

Terugkijkend op mijn carrière bij Bastion Hotels ben ik dankbaar voor alle kansen en groei die ik heb mogen ervaren. Bastion heeft me altijd gestimuleerd om mezelf verder te ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Meer over dit onderwerp

Naar Werken bij Bastion Hotels