De rol van Assistent Hotel Manager

“Mijn naam is Tom, 24 jaar oud en sinds december 2022 ben ik Assistent Hotelmanager in Breda. In de eerste maand word je ingewerkt op zowel je eigen locatie als op het hoofdkantoor in Utrecht. Tijdens de inwerk maand krijg je verschillende trainingen zoals receptie, restaurant en huishouding.”

Wat doe jij als Assistent Hotelmanager?
“Als Assistent Hotelmanager werk je in twee diensten. Een ochtenddienst is van 06:00 tot 15:00 en een avonddienst van 14:30 tot 00:00. Tijdens de ochtenddienst ben je vooral bezig met het uitchecken van gasten, het ontbijt en de huishouding. Tijdens de avonddienst check je gasten in en zorg je ervoor dat alles goed verloopt tijdens het diner. Andere taken die je uitvoert tijdens beide diensten zijn onder anderen het opnemen van de telefoon, mails beantwoorden en natuurlijk de gasten helpen.”

Waarom is werken bij Bastion Hotels zo leuk?
“De afwisseling maakt het werk erg leuk. Geen dag is hetzelfde. Ook werk je nauw samen met je collega’s op andere locaties en het hoofdkantoor. Hierdoor krijg je ook een beeld van wat daar allemaal gebeurd. Het team in Breda is erg gezellig en we zijn goed op elkaar afgestemd. Hierdoor is het werk nog leuker en hangt er een fijne sfeer.”

De toekomst
“Omdat Bastion Hotels een groot bedrijf is, zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Zo kan je vanuit Assistent Hotelmanager doorgroeien tot Plaatsvervangend Hotelmanager, Hotelmanager of zelfs Regiomanager.”

Tom - Assistent Hotel Manager Bastion Breda

Meer over dit onderwerp

Naar Werken bij Bastion Hotels