Doorgroeimogelijkheden bij Bastion Hotels? Van keukenhulp naar Hotelmanager!

Even voorstellen

“Hoi! Mijn naam is Valentino en in de Corona periode ben ik begonnen als BMK. Dit staat voor Bastion Medewerker Keuken. Al snel kwam ik erachter dat deze functie niet goed bij mij paste, want ik wilde meer leren over de hotellerie. De functie Assistent Hotelmanager ging open en dit wekte meteen mijn interesse.”

Traject

“Na mijn sollicitatie en twee gesprekken later op het hoofdkantoor, kreeg ik te horen dat ik aangenomen was. Enthousiast ben ik het traject in gegaan. Dionne, destijds Hotelmanager van Bastion Hotel Zaandam, zag veel potentie in mij. In Juni beschikte ik over alle handvatten van een Hotelmanager en had ik overal een oplossing voor.”

Plaatsvervangend Hotelmanager

”Op een gegeven moment kreeg ik het PHM-traject aangeboden. PHM staat voor Plaatsvervangend Hotelmanager. Dit traject duurt drie maanden waarbij je verschillende certificaten behaald. Vanuit dit traject kijken ze of de functie bij je past. Tijdens mijn traject werd ik benaderd door Regio Manager Naomey. Ze vroeg of ik interesse had om Hotelmanager te worden. Deze leuke uitdaging heb ik met beide handen aangegrepen!”

Jongste Hotelmanager

“Eén maand later kreeg ik mijn eigen locatie: Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest. Een locatie die wat meer aandacht nodig had aangezien er een tijdje geen observatie was geweest. Het hotel heb ik serieus aangepakt en als een gek heb ik alles recht getrokken. Nog geen halve maand later kreeg ik bloemen voor mijn promotie naar PHM. Nu hopen dat ik het aankomende traject met vlag en wimpel ga halen zodat ik mijn doel kan bereiken: de jongste Hotelmanager binnen Bastion Hotels worden!

Valentino - Hotelmanager Bastion Schiphol Hoofddorp

Meer over dit onderwerp

Naar Werken bij Bastion Hotels