Een kijkje achter de schermen bij Hotelmanager Romy-Malou

Even voorstellen

“Mijn naam is Romy-Malou, 24 jaar en werkzaam als Hotelmanager bij Bastion Hotels. In juni 2019 ben ik begonnen bij Bastion Hotel Apeldoorn het Loo als Assistent-manager. Door een aantal interne trainingen kon ik doorgroeien naar plaatsvervangend hotelmanager. In september 2021 werd ik gepromoveerd naar Hotelmanager bij Bastion Hotel Almere. Toen de functie in Apeldoorn beschikbaar kwam, ben ik teruggegaan naar Apeldoorn. Naast Apeldoorn heb ik de afgelopen maanden het hotel in Arnhem en Amsterdam Amstel als extra waargenomen.”


Wat doet een Hotelmanager?

“Als Hotelmanager draai je mee op de werkvloer. Per dienst is er een checklist voor de dagelijkse taken. Wat daar allemaal bij hoort? In- en uitchecken, meehelpen met het ontbijt en diner, telefoontjes opnemen en mails beantwoorden. Als Hotelmanager ben je daarnaast nog bezig met andere zaken zoals HR, voorraadbeheer en het bewaken en controleren van de processen en kwaliteit. Je voert gesprekken met collega’s, je hebt veel contact met het hoofdkantoor en je spreekt de regiomana

ger regelmatig. Voor het team ben je het eerste aanspreekpunt. Buiten de werktijden ben je ook bereikbaar voor calamiteiten.”

Waarom is het werken bij Bastion Hotels zo leuk?

“De afwisseling maakt het werken zo leuk! Elke dag is anders en je hebt veel vrijheid. Ik werk in een hecht team waarbij iedereen voor elkaar klaarstaat. Naast mijn eigen team heb ik ook veel contact met collega’s van andere Bastion locaties. De gasten maken het werk ook erg leuk! Gezellig een praatje met ze maken, horen en lezen dat ze een goed verblijf hebben gehad geeft mij een goed gevoel. Kort gezegd: een leuke, veelzijdige functie.”

Vacature

“Nu zijn wij nog op zoek naar een Assistent Hotel Manager en een Receptioniste voor Bastion Hotel Apeldoorn het Loo . Kom jij ons team versterken? Hopelijk tot snel!”

Romy-Malou - Hotelmanager Bastion Apeldoorn

Meer over dit onderwerp

Naar Werknemers aan het woord