Vacatures Schoonmaak & Housekeeping Zoetermeer

Ben je op zoek naar een verantwoordelijke en dynamische functie in de hotelbranche in Zoetermeer? Als Shiftleader Housekeeping bij Bastion Hotels draag je bij aan de kern van onze gastvrijheid: een schoon, fris en uitnodigend verblijf voor elke gast. In deze rol ben je het aanspreekpunt en de drijvende kracht achter ons housekeeping team, waarbij je zorgt voor de dagelijkse aansturing, planning en kwaliteitsbewaking van de schoonmaakwerkzaamheden.

Openstaande vacatures in de schoonmaak in Zoetermeer

Helaas zijn er momenteel geen vacatures beschikbaar voor zoetermeer

Een baan als Shiftleader Housekeeping in Zoetermeer

Ben je op zoek naar een verantwoordelijke en dynamische functie in de hotelbranche in Zoetermeer? Als Shiftleader Housekeeping bij Bastion Hotels draag je bij aan de kern van onze gastvrijheid: een schoon, fris en uitnodigend verblijf voor elke gast. In deze rol ben je het aanspreekpunt en de drijvende kracht achter ons housekeeping team, waarbij je zorgt voor de dagelijkse aansturing, planning en kwaliteitsbewaking van de schoonmaakwerkzaamheden.

De functie betreft overwegend werkzaamheden van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 15:00 uur, wat betekent dat je bijna alle weekenden vrij bent. Dit geeft je de mogelijkheid om je werk- en privéleven optimaal te combineren. Met een aantrekkelijk startsalaris, reiskostenvergoeding en extra voordelen zoals studiekostenregeling en een bonusregeling, biedt Bastion Hotels een uitstekende basis om je carrière in de hospitality industrie voort te zetten of verder te ontwikkelen.

In Zoetermeer, met zijn groeiende toeristische en zakelijke activiteiten, speel je als Shiftleader Housekeeping een essentiële rol in het hoog houden van de tevredenheid en de loyaliteit van onze gasten. Hiervoor heb je een afgeronde gastvrijheidsopleiding of relevante werkervaring nodig, evenals het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken, waarbij leiderschap, flexibiliteit en een gastgerichte instelling centraal staan.

Kortom, als je gepassioneerd bent over de hotelbranche en je wilt je inzetten voor het bieden van een uitmuntende service, dan is de functie van Shiftleader Housekeeping in Zoetermeer iets voor jou. Met trainingen, certificeringen en doorgroeimogelijkheden biedt Bastion Hotels je de kans om je zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen binnen een enthousiast en ondersteunend team.

Werken als Shiftleader Housekeeping

Wat doe je als Shiftleader Housekeeping?

Als Shiftleader Housekeeping in Zoetermeer ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het schoonmaakteam van Bastion Hotels. Je zorgt ervoor dat alle kamers en openbare ruimtes voldoen aan de hygiënenormen en gastverwachtingen. Daarnaast plan je de werkzaamheden, beheer je de voorraden en onderhoud je contact met andere afdelingen om een vlotte bedrijfsvoering te garanderen. Je controleert de kwaliteit van het schoonmaakwerk en zorgt dat jouw team goed is geïnstrueerd en gemotiveerd. Probleemoplossing en snelle aanpassingen in de werkplanning behoren ook tot jouw taken, om ervoor te zorgen dat de gastervaring in Zoetermeer onberispelijk blijft.

Wat verdien je als Shiftleader Housekeeping in Zoetermeer?

Als Shiftleader Housekeeping in Zoetermeer bij Bastion Hotels verdien je een bruto startsalaris van €2364,04 per maand op basis van een 38-urige werkweek. Daarnaast krijg je reiskostenvergoeding en geniet je van vakantiegeld, dat 8% van je jaarlijkse bruto salaris bedraagt en in mei uitgekeerd wordt. Werk je op zaterdagen en zondagen, dan ontvang je daarvoor een extra toeslag van 20% op je bruto salaris. Verder bieden we je de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van trainingen en het behalen van certificaten, zoals Sociale Hygiëne, Bedrijfshulpverlening en HACCP, op onze kosten.

Welke opleiding heb je nodig om Shiftleader Housekeeping te worden?

Om Shiftleader Housekeeping in Zoetermeer bij Bastion Hotels te worden, is er geen specifieke opleiding vereist. Belangrijker is dat je relevante werkervaring hebt of een achtergrond in de gastvrijheidssector. Kennis van operationele processen binnen een hotel is cruciaal, evenals vaardigheden in leiderschap, verantwoordelijkheidsgevoel, time-management, en het oplossen van problemen. Een opleiding in de gastvrijheid kan voordelig zijn door het bieden van fundamentele vaardigheden en eventueel praktijkervaring. Uiteindelijk gaat het erom dat je gemotiveerd bent en de kennis en vaardigheden bezit om onze gasten een prettig verblijf te bieden en je team effectief te leiden.