Vacatures receptioniste Zoetermeer

Bastion Hotels is op zoek naar een enthousiaste en servicegerichte receptionist(e) voor onze locatie in Zoetermeer, een dynamische stad met een breed scala aan activiteiten en faciliteiten. Als receptionist(e) bij Bastion Hotels ben je het gezicht van het hotel en speel je een sleutelrol in het bieden van een gastvrije en plezierige ervaring aan onze gasten.

Openstaande receptie vacatures in Zoetermeer

Een baan als receptionist in Zoetermeer

Bastion Hotels is op zoek naar een enthousiaste en servicegerichte receptionist(e) voor onze locatie in Zoetermeer, een dynamische stad met een breed scala aan activiteiten en faciliteiten. Als receptionist(e) bij Bastion Hotels ben je het gezicht van het hotel en speel je een sleutelrol in het bieden van een gastvrije en plezierige ervaring aan onze gasten.

De verantwoordelijkheden van de receptionist(e) omvatten het verwelkomen van gasten bij aankomst, het verwerken van in- en uitcheckprocedures, het beantwoorden van vragen, het afhandelen van reserveringen en het verstrekken van informatie over de hotelvoorzieningen en lokale attracties. Je zult ook administratieve taken uitvoeren, zoals facturatie en het bijhouden van gastgegevens, en assisteren bij het coördineren van de communicatie tussen verschillende afdelingen binnen het hotel.

Wij bieden een jaarcontract voor 25 tot 30 uur per week met een aantrekkelijk salaris van €2363,04 bruto per maand (op basis van 38 uur per week), inclusief extra toeslagen en de mogelijkheid om bonussen te verdienen. Daarnaast bieden we een uitgebreid trainingsprogramma om je optimaal voor te bereiden op je functie en ondersteunen we je professionele ontwikkeling binnen ons bedrijf.

De ideale kandidaat voor deze functie is gastvrij, heeft goede communicatieve vaardigheden, en kan goed multitasken. Ervaring in de hotellerie of een vergelijkbare servicegerichte omgeving is een plus, maar wij zijn vooral op zoek naar iemand met een positieve instelling en de motivatie om te leren en te groeien binnen onze organisatie.

Kom ons team in Zoetermeer versterken en help ons om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Bij Bastion Hotels zetten we ons in voor uitstekende service en gastvrijheid, en jouw bijdrage daaraan is onmisbaar.

Werken als receptionist

Wat doe je als receptioniste?

Als receptioniste in Zoetermeer bij Bastion Hotels zorg jij voor een hartelijke ontvangst van de gasten. Jij begeleidt het in- en uitcheckproces, verstrekt informatie over het hotel en de omgeving, en neemt reserveringen aan via telefoon en e-mail. Daarnaast voer jij administratieve taken uit, zoals facturatie. Je werkt samen met collega’s van andere afdelingen om te zorgen voor een prettig verblijf van de gasten en biedt ondersteuning bij andere werkzaamheden binnen het hotel indien nodig.

Wat verdient een receptioniste in Zoetermeer?

Als receptioniste in Zoetermeer bij Bastion Hotels verdien je een bruto maandsalaris van €2363,04, op basis van een 38-urige werkweek. Daarbovenop ontvang je een jaarlijkse bruto toeslag van €500 en in mei 8% vakantiegeld. Je hebt recht op een reiskostenvergoeding. Bij goede prestaties kun je in aanmerking komen voor een kwartaalbonus van €600. Voor werkzaamheden op zaterdag en zondag ontvang je een toeslag van 20% op je bruto salaris, van 1 januari tot 1 oktober.

Welke opleiding heb je nodig om receptioniste te worden?

Om receptioniste in Zoetermeer te worden, is het handig als je een MBO- of HBO-opleiding in de richting van hospitality, toerisme, of hotelmanagement hebt voltooid. Bastion Hotels hecht echter grote waarde aan jouw motivatie en de bereidheid om nieuwe dingen te leren. Als je geen specifieke opleiding hebt afgerond maar wel interesse hebt in de hotelbranche, biedt Bastion Hotels interne trainingen aan om je de nodige vaardigheden en kennis bij te brengen, zodat je succesvol kunt zijn in deze rol.