Vacatures Schoonmaak & Housekeeping Zaandam

In de dynamische stad Zaandam, bekend om zijn rijke industriële geschiedenis en karakteristieke architectuur, bevindt zich een van onze Bastion Hotels. Voor deze locatie zijn wij op zoek naar een nieuwe Shiftleader Housekeeping die onze gasten de kwaliteit en service kan bieden waar Bastion Hotels om bekendstaat.

Een baan als Shiftleader Housekeeping in Zaandam

In de dynamische stad Zaandam, bekend om zijn rijke industriële geschiedenis en karakteristieke architectuur, bevindt zich een van onze Bastion Hotels. Voor deze locatie zijn wij op zoek naar een nieuwe Shiftleader Housekeeping die onze gasten de kwaliteit en service kan bieden waar Bastion Hotels om bekendstaat.

De rol van Shiftleader Housekeeping is cruciaal binnen ons team; je draagt zorg voor de dagelijkse leiding over het housekeeping team en waarborgt de netheid en hygiëne van het gehele hotel. Werkzaamheden zijn geconcentreerd in de ochtenduren, doorgaans van 09:00 tot 15:00 uur, waarbij je bijna elk weekend vrij bent. Dit stelt je in staat werk en privé goed te kunnen balanceren.

Voor deze functie is een startsalaris voorzien van €2364,04 bruto per maand op basis van 38 uur per week, naast andere voordelen zoals reiskostenvergoeding en vakantiegeld. De ideale kandidaat brengt relevante werkervaring of een opleiding in gastvrijheid mee, samen met een sterke focus op gastvrijheid, flexibiliteit en teamwork.

Wij bieden uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, inclusief certificeringen en groeikansen binnen Bastion Hotels. Voor ons team in Zaandam zoeken wij iemand die met trots leiding neemt over het housekeeping personeel, kwaliteitscontroles uitvoert en zorgt voor een vlekkeloze gastervaring. Ben jij klaar om een essentiële rol te spelen in het waarborgen van de tevredenheid en comfort van onze gasten? We horen graag van je.

Werken als Shiftleader Housekeeping

Wat doe je als Shiftleader Housekeeping?

Als Shiftleader Housekeeping in Zaandam ben je verantwoordelijk voor het leiden van je team in het dagelijks beheer van de schoonmaakwerkzaamheden binnen het hotel. Je zorgt ervoor dat alle kamers en algemene ruimtes voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Daarbij behoren ook het bijhouden van de voorraad schoonmaakmaterialen, het oplossen van eventuele problemen en het waarborgen van de hygiëne en veiligheid tot jouw taken. Je werkt voornamelijk van maandag tot en met vrijdag in de ochtenduren, waardoor je bijna elk weekend vrij bent en je vrije tijd volop kunt benutten.

Wat verdien je als Shiftleader Housekeeping in Zaandam?

Als Shiftleader Housekeeping bij Bastion Hotels in Zaandam verdien je een aantrekkelijk bruto maandsalaris van €2363,04, gebaseerd op een 38-urige werkweek. Naast je salaris ontvang je ook reiskostenvergoeding en 8% vakantiegeld in mei. Wanneer je werkt op zaterdag en zondag, krijg je bovendien een toeslag van 20% bovenop je bruto salaris. Er zijn daarnaast extra voordelen zoals mogelijkheden tot het volgen van cursussen en het behalen van certificaten op kosten van het hotel, dat bijdraagt aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Welke opleiding heb je nodig om Shiftleader Housekeeping te worden?

Om Shiftleader Housekeeping in Zaandam te worden bij Bastion Hotels, is er geen specifieke opleiding vereist. Een achtergrond of ervaring in de gastvrijheidsindustrie of hotelbranche kan echter wel voordelig zijn. Belangrijk is dat je beschikt over relevante vaardigheden die nodig zijn voor deze functie, zoals leiderschap, tijdmanagement en probleemoplossend vermogen. Vanzelfsprekend is het essentieel om gastgericht te zijn en een hoge standaard van netheid en service te kunnen handhaven. Het volgen van een opleiding in gastvrijheid of hotelmanagement kan nuttig zijn, maar jouw motivatie, inzet, en het vermogen om een team te leiden zijn doorslaggevend.