Vacatures receptioniste Zaandam

Bastion Hotels zoekt een gastvrije en enthousiaste receptionist(e) voor onze vestiging in Zaandam, een levendige stad met een rijke industriële geschiedenis en dichtbij de bruisende stad Amsterdam. Als receptionist(e) bij Bastion Hotels speel je een cruciale rol in de ervaring van onze gasten door een warm welkom te bieden en uitstekende service te verlenen.

Openstaande receptie vacatures in Zaandam

Een baan als receptionist in Zaandam

Bastion Hotels zoekt een gastvrije en enthousiaste receptionist(e) voor onze vestiging in Zaandam, een levendige stad met een rijke industriële geschiedenis en dichtbij de bruisende stad Amsterdam. Als receptionist(e) bij Bastion Hotels speel je een cruciale rol in de ervaring van onze gasten door een warm welkom te bieden en uitstekende service te verlenen.

In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Je taken omvatten het in- en uitchecken van gasten, het beantwoorden van vragen, het verwerken van reserveringen en het bieden van algemene ondersteuning en informatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor diverse administratieve taken en zorg je ervoor dat de receptie te allen tijde een uitnodigende en professionele uitstraling heeft.

Wij bieden een jaarcontract voor 25 tot 30 uur per week, met een competitief salaris van €2363,04 bruto per maand (op basis van 38 uur per week), plus extra toeslagen en bonusmogelijkheden. Je ontvangt een uitgebreide training om je volledig voor te bereiden op je rol, met doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf.

De ideale kandidaat heeft een passie voor hospitality, uitstekende communicatieve vaardigheden, en een proactieve werkhouding. Ervaring in een soortgelijke functie is een pre, maar niet vereist. Wij waarderen vooral jouw vermogen om positieve gastervaringen te creëren en je flexibiliteit om in teamverband te werken.

Sluit je aan bij ons team in Zaandam en draag bij aan het succes van Bastion Hotels. Samen zorgen we ervoor dat elke gast zich bijzonder voelt en geniet van een onvergetelijk verblijf.

Werken als receptionist

Wat doe je als receptioniste?

Als receptioniste in Zaandam bij Bastion Hotels ontvang jij gasten met een glimlach, verzorg je het in- en uitcheckproces en verstrek je informatie over het hotel en de lokale bezienswaardigheden. Jij beantwoordt telefoontjes, handelt e-mailreserveringen af en voert administratieve taken uit, waaronder de facturatie. Je werkt samen met collega’s van verschillende afdelingen om ervoor te zorgen dat alle gasten een prettig verblijf ervaren. Bij drukte help jij ook bij andere taken binnen het hotel, zoals ondersteuning bieden in het restaurant of bij de housekeeping.

Wat verdient een receptioniste in Zaandam?

Als receptioniste in Zaandam bij Bastion Hotels verdien je een bruto maandsalaris van €2363,04, gebaseerd op een werkweek van 38 uur. Daarbovenop ontvang je een jaarlijkse bruto toeslag van €500 en in mei 8% vakantiegeld. Je hebt recht op een reiskostenvergoeding. Bij goede prestaties maak je kans op een kwartaalbonus van €600. Voor werkzaamheden op zaterdag en zondag ontvang je een toeslag van 20% op je bruto salaris, geldig van 1 januari tot 1 oktober.

Welke opleiding heb je nodig om receptioniste te worden?

Om receptioniste in Zaandam te worden, is het aanbevolen om een MBO- of HBO-opleiding in de richting van hospitality, toerisme of hotelmanagement te hebben voltooid. Bastion Hotels ziet echter jouw motivatie en de bereidheid om te leren als zeer belangrijk. Als je geen specifieke opleiding hebt maar wel interesse in de hotelbranche toont, biedt Bastion Hotels interne trainingen aan die jou de nodige vaardigheden en kennis bijbrengen om succesvol te zijn in je functie.