Vacatures Schoonmaak & Housekeeping Vlaardingen

Bent u op zoek naar een uitdagende en verantwoordelijke functie in de hotelindustrie? Bastion Hotels biedt een fantastische kans om aan de slag te gaan als Shiftleader Housekeeping in het levendige Vlaardingen. In deze positie speelt u een cruciale rol in het garanderen van een uitstekende gastervaring door leiding te geven aan ons toegewijde schoonmaakteam.

Een baan als Shiftleader Housekeeping in Vlaardingen

Bent u op zoek naar een uitdagende en verantwoordelijke functie in de hotelindustrie? Bastion Hotels biedt een fantastische kans om aan de slag te gaan als Shiftleader Housekeeping in het levendige Vlaardingen. In deze positie speelt u een cruciale rol in het garanderen van een uitstekende gastervaring door leiding te geven aan ons toegewijde schoonmaakteam.

De werkzaamheden vinden meestal plaats van maandag tot en met vrijdag, in de ochtenduren tussen 09:00 en 15:00 uur. Dit betekent dat u profiteert van nagenoeg elk weekend vrij, waardoor u uw privéleven en werk uitstekend kunt combineren. Bovendien biedt deze functie naast een aantrekkelijk startsalaris van €2364,04 bruto per maand (gebaseerd op 38 werkuren per week), een reiskostenvergoeding en 8% vakantiegeld.

Als Shiftleader Housekeeping bent u verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding aan het schoonmaakteam, waarbij kwaliteitscontrole, personeelsbeheer en klanttevredenheid centraal staan. U speelt een sleutelrol in het handhaven van de kwaliteitsstandaarden van Bastion Hotels en zorgt ervoor dat elke gast een comfortabel en schoon verblijf ervaart.

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een gastvrijheidsopleiding of relevante werkervaring in de hotelsector, een persoon die gastvrijheid, flexibiliteit en teamwork hoog in het vaandel draagt. Bent u klaar om uw kennis uit te breiden en door te groeien binnen de dynamische omgeving van Bastion Hotels? Dan is de rol van Shiftleader Housekeeping in Vlaardingen wellicht een perfecte match voor u.

Werken als Shiftleader Housekeeping

Wat doe je als Shiftleader Housekeeping?

Als Shiftleader Housekeeping in Vlaardingen ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het huishoudelijke team in ons hotel. Jouw werkzaamheden omvatten het plannen en coördineren van de schoonmaaktaken, waarbij je zorgt dat de kamers en gemeenschappelijke ruimtes aan onze hoge standaarden voldoen. Je controleert de kwaliteit van het werk en grijpt in waar nodig. Daarnaast beheer je de voorraad schoonmaakartikelen en zorg je voor een goede communicatie met de rest van het hotelteam om ervoor te zorgen dat onze gasten een aangenaam verblijf hebben. Het bijhouden van de urenregistratie van je team en het oplossen van eventuele problemen behoren eveneens tot je takenpakket.

Wat verdien je als Shiftleader Housekeeping in Vlaardingen?

Als Shiftleader Housekeeping in Vlaardingen verdien je een startsalaris van €2363,04 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en 8% vakantiegeld in mei. Wanneer je werkt op zaterdag en zondag, krijg je een extra toeslag van 20% bovenop je bruto salaris. Er zijn ook andere voordelen, zoals mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door trainingen en certificaten die worden aangeboden en gefinancierd door Bastion Hotels. Ook zijn er extra's zoals een studiekostenregeling en een bonusregeling waarbij je kans maakt op extra inkomsten.

Welke opleiding heb je nodig om Shiftleader Housekeeping te worden?

Om Shiftleader Housekeeping in Vlaardingen te worden bij Bastion Hotels, is er geen specifieke opleiding vereist. Belangrijker dan een formele opleiding is jouw relevante werkervaring in een soortgelijke functie of de hotelbranche. Het hebben van basiskennis van operationele processen binnen een hotel en vaardigheden zoals leiderschap, tijdmanagement en probleemoplossing is essentieel. Een opleiding in de gastvrijheidssector kan nuttig zijn om deze vaardigheden te ontwikkelen. Passie voor gastvrijheid, een hands-on mentaliteit, en de motivatie om in een team te werken en dit aan te sturen zijn cruciaal voor deze rol.