Vacatures receptioniste Vlaardingen

Bij Bastion Hotels zijn we op zoek naar een enthousiaste receptionist(e) voor onze locatie in Vlaardingen, een stad die bekend staat om haar historische charme en strategische ligging nabij Rotterdam. Deze functie biedt je de unieke kans om te werken in een gastvrije omgeving waar service en klanttevredenheid voorop staan.

Openstaande receptie vacatures in Vlaardingen

Een baan als receptionist in Vlaardingen

Bij Bastion Hotels zijn we op zoek naar een enthousiaste receptionist(e) voor onze locatie in Vlaardingen, een stad die bekend staat om haar historische charme en strategische ligging nabij Rotterdam. Deze functie biedt je de unieke kans om te werken in een gastvrije omgeving waar service en klanttevredenheid voorop staan.

In de rol van receptionist(e) in Vlaardingen ben je het visitekaartje van ons hotel. Je verwelkomt gasten met een glimlach, verzorgt het in- en uitcheckproces, handelt reserveringen af, en biedt ondersteuning bij administratieve taken. Daarnaast ben je een bron van informatie voor onze gasten over de lokale bezienswaardigheden en diensten in de omgeving.

Wij bieden een contract voor 25 tot 30 uur per week, met een aantrekkelijk salaris van €2363,04 bruto per maand (op basis van 38 uur per week), inclusief toeslagen en mogelijkheid tot het verdienen van bonussen. Ook krijg je de kans om je verder te ontwikkelen door middel van onze interne trainingsprogramma’s en de mogelijkheid om relevante certificaten te behalen.

We zoeken iemand met een passie voor hospitality, uitstekende communicatievaardigheden en een proactieve houding. Ervaring in een vergelijkbare functie is een plus, maar niet noodzakelijk. Belangrijker is jouw vermogen om gasten een warm welkom te bieden en je inzet om bij te dragen aan een positieve gastervaring.

Kom het team in Vlaardingen versterken en draag bij aan de continue groei en het succes van Bastion Hotels. Samen zorgen we ervoor dat onze gasten zich altijd welkom voelen en een aangenaam verblijf ervaren.

Werken als receptionist

Wat doe je als receptioniste?

Als receptioniste in Vlaardingen bij Bastion Hotels ben jij het eerste aanspreekpunt voor de gasten. Je zorgt voor een vriendelijk welkom, helpt bij het in- en uitchecken, en geeft informatie over het hotel en de omgeving. Jij neemt reserveringen aan via telefoon en e-mail en verricht administratieve taken, zoals facturatie. Je werkt samen met collega’s om de gasten een fijn verblijf te bieden en biedt ondersteuning bij andere werkzaamheden in het hotel waar nodig.

Wat verdient een receptioniste in Vlaardingen?

Als receptioniste in Vlaardingen bij Bastion Hotels verdien je een bruto maandsalaris van €2363,04, op basis van 38 uur per week. Daarbovenop krijg je een jaarlijkse bruto toeslag van €500 en in mei ontvang je 8% vakantiegeld. Je hebt recht op een reiskostenvergoeding. Bij goede prestaties maak je kans op een kwartaalbonus van €600. Voor het werken op zaterdag en zondag ontvang je een toeslag van 20% op je bruto salaris, geldig van 1 januari tot 1 oktober.

Welke opleiding heb je nodig om receptioniste te worden?

Om receptioniste in Vlaardingen te worden, is het handig als je een MBO- of HBO-opleiding in de richting van hospitality, toerisme, of hotelmanagement hebt voltooid. Bastion Hotels waardeert echter vooral jouw motivatie en leerbereidheid. Als je geen specifieke opleiding in deze sector hebt maar wel interesse toont in de hotelbranche, biedt Bastion Hotels interne trainingen aan die jou de benodigde vaardigheden en kennis bijbrengen om succesvol te zijn in deze functie.