Vacatures Schoonmaak & Housekeeping Heerlen

Als Shiftleader Housekeeping bij Bastion Hotels in Heerlen speel je een cruciale rol binnen ons team. Met jouw leiderschapskwaliteiten en aandacht voor detail, draag je bij aan de positieve ervaringen van onze gasten, door te zorgen voor een onberispelijk schone en comfortabele hotelkamer.

Openstaande vacatures Shiftleader Housekeeping in Heerlen

Een baan als Shiftleader Housekeeping in Heerlen

Als Shiftleader Housekeeping bij Bastion Hotels in Heerlen speel je een cruciale rol binnen ons team. Met jouw leiderschapskwaliteiten en aandacht voor detail, draag je bij aan de positieve ervaringen van onze gasten, door te zorgen voor een onberispelijk schone en comfortabele hotelkamer.

In deze functie werk je doorgaans van maandag tot en met vrijdag in de ochtenduren, van 09:00 tot 15:00 uur. Dit biedt de unieke kans om bijna elk weekend vrij te zijn en volop te genieten van je vrije tijd. Met een aantrekkelijk startsalaris van €2364,04 bruto per maand (op basis van 38 uur per week), een reiskostenvergoeding en 8% vakantiegeld, biedt deze positie een solide basis voor zowel persoonlijke als professionele groei. In Heerlen kenmerkt onze locatie zich door een warme en gastvrije sfeer waar teamwork centraal staat. Als Shiftleader Housekeeping ben je verantwoordelijk voor het leiden van het schoonmaakpersoneel, het waarborgen van de kwaliteit van de schoonmaak en het naleven van de hygiënevoorschriften.

Daarnaast bieden wij mogelijkheden voor verdere ontwikkeling door middel van certificeringen zoals Sociale Hygiëne, Bedrijfshulpverlening en HACCP, die een meerwaarde zijn voor je carrière binnen Bastion Hotels. Onze ideale kandidaat heeft een gastvrije instelling, is flexibel en heeft de capaciteit om in teamverband te werken. Ervaring in een vergelijkbare rol of relevante opleiding in gastvrijheid zijn een pré. Bij Bastion Hotels Heerlen hechten we veel waarde aan de persoonlijke en professionele groei van onze medewerkers, waarbij we ondersteuning bieden in je ontwikkelingspad binnen ons hotel.

Werken als Shiftleader Housekeeping

Wat doe je als Shiftleader Housekeeping?

Als Shiftleader Housekeeping in Heerlen ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het huishoudelijk personeel in het hotel. Je zorgt ervoor dat alle kamers en openbare ruimtes schoon en netjes zijn. Je plant de werkzaamheden, verdeelt de taken onder je teamleden en houdt toezicht op de kwaliteit van hun werk. Daarnaast controleer je de voorraad schoonmaakmaterialen en bestel je indien nodig nieuwe voorraden. Je lost eventuele problemen op en werkt nauw samen met de hotelmanager om de gasttevredenheid te waarborgen. Je werkt meestal van maandag tot en met vrijdag in de ochtenduren.

Wat verdien je als Shiftleader Housekeeping in Heerlen?

Als Shiftleader Housekeeping in Heerlen bij Bastion Hotels verdien je een bruto maandsalaris van €2364,04, uitgaande van een 38-urige werkweek. Daarnaast krijg je de gebruikelijke reiskostenvergoeding en heb je recht op 8% vakantiegeld dat in mei wordt uitgekeerd. Voor werkzaamheden op zaterdag en zondag ontvang je bovendien een toeslag van 20% bovenop je bruto salaris. Naast dit aantrekkelijke salaris bieden wij ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van trainingen en het behalen van certificaten op onze kosten.

Welke opleiding heb je nodig om Shiftleader Housekeeping te worden?

Om Shiftleader Housekeeping in Heerlen te worden bij Bastion Hotels, is er geen specifieke opleiding vereist. Wat belangrijk is, dat is jouw relevante werkervaring in de hotelbranche of een gastvrijheidssector. Basiskennis van operationele processen binnen een hotelomgeving is essentieel. Een opleiding in gastvrijheid kan een sterke basis vormen, maar jouw motivatie, vaardigheden en leiderschapskwaliteiten zijn doorslaggevend. Bij Bastion Hotels bieden we daarnaast mogelijkheden om verder te leren en te ontwikkelen door certificaten en cursussen, waarmee jij je vaardigheden in leidinggeven en huisvestingsmanagement kunt uitbreiden.