Vacatures Schoonmaak & Housekeeping Dordrecht

Bij Bastion Hotels zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Shiftleader Housekeeping voor onze vestiging in Dordrecht. In deze functie ben je een essentiële schakel in het waarborgen van de kwaliteit en gastvrijheid die wij onze gasten bieden. Jouw rol als Shiftleader Housekeeping bestaat uit het leidinggeven aan het schoonmaakteam en het zorgen voor een vlekkeloze staat van de hotelkamers en openbare ruimtes, waardoor onze gasten een aangenaam verblijf ervaren.

Openstaande vacatures voor shiftleader housekeeping in Dordrecht

Een baan als Shiftleader Housekeeping in Dordrecht

Bij Bastion Hotels zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Shiftleader Housekeeping voor ons hotel in Dordrecht. In deze functie ben je een essentiële schakel in het waarborgen van de kwaliteit en gastvrijheid die wij onze gasten bieden. Jouw rol als Shiftleader Housekeeping bestaat uit het leidinggeven aan het schoonmaakteam en het zorgen voor een vlekkeloze staat van de hotelkamers en openbare ruimtes, waardoor onze gasten een aangenaam verblijf ervaren.

Je werkdagen bevatten over het algemeen de ochtenduren van maandag tot en met vrijdag, van 09:00 tot 15:00 uur. Dit biedt je de mogelijkheid om bijna elk weekend vrij te zijn en te genieten van je vrije tijd. De positie biedt een aantrekkelijk startsalaris en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenvergoeding en vakantiegeld.

De ideale kandidaat beschikt over relevante werkervaring in de hotelbranche of een afgeronde gastvrijheidsopleiding. Gastvrijheid, flexibiliteit en teamwork zijn belangrijke waarden voor deze functie. Wij bieden tevens de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen door middel van diverse certificeringen en trainingsprogramma's, gefinancierd door het hotel. Als je een passie hebt voor de hotelbranche en je jezelf ziet bijdragen aan het creëren van een onvergetelijke verblijfservaring voor onze gasten, dan nodigen wij je uit om je aan te sluiten bij ons team in Dordrecht als Shiftleader Housekeeping.

Werken als Shiftleader Housekeeping

Wat doe je als Shiftleader Housekeeping?

Als Shiftleader Housekeeping in Dordrecht ben je verantwoordelijk voor het beheer van de dagelijkse schoonmaakactiviteiten binnen het Bastion Hotel. Je leidt het schoonmaakpersoneel en zorgt ervoor dat alle kamers en openbare ruimtes voldoen aan de hoge standaarden van hygiëne en netheid. Je plant en coördineert de werkzaamheden, voert kwaliteitscontroles uit, en beheert de voorraden schoonmaakmiddelen en materialen. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor het personeel bij vragen of problemen. Met jouw organisatorische vaardigheden en oog voor detail zorg je ervoor dat gasten van Bastion Hotels in Dordrecht een prettig en schoon verblijf hebben.

Wat verdien je als Shiftleader Housekeeping in Dordrecht?

Als Shiftleader Housekeeping in Dordrecht bij Bastion Hotels ontvang je een startsalaris van €2363,04 bruto per maand, gebaseerd op een 38-urige werkweek. Dit bedrag is exclusief eventuele toeslagen voor het werken op zaterdag en zondag, waarbij je een extra 20% bovenop je bruto salaris ontvangt. Naast je salaris ontvang je ook 8% vakantiegeld in mei en een reiskostenvergoeding. We bieden tevens aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen om je vaardigheden te ontwikkelen, op kosten van Bastion Hotels.

Welke opleiding heb je nodig om Shiftleader Housekeeping te worden?

Om Shiftleader Housekeeping in Dordrecht bij Bastion Hotels te worden, is er geen specifieke opleiding vereist. Het meest belangrijk is dat je relevante werkervaring hebt en over de juiste vaardigheden en motivatie beschikt om ons team te leiden. Kennis van operationele processen in een hotel is essentieel. Een gastvrijheidsopleiding kan echter nuttig zijn om basiskennis en vaardigheden zoals leiderschap, time-management en klantgerichtheid te ontwikkelen. We moedigen je aan om als onderdeel van je functie verder te leren en bieden mogelijkheden om certificaten zoals Sociale Hygiëne, Bedrijfshulpverlening en HACCP te behalen.