Vacatures Assistent Hotel Manager Dordrecht

Bastion Hotels zoekt een Assistent Hotel Manager voor de locatie Dordrecht. Deze rol is centraal in het leveren van een uitstekende service aan onze gasten, inclusief het beheren van de receptie, het verzorgen van het in- en uitcheckproces, en het beantwoorden van gastenvragen. Verder omvat de functie het behandelen van reserveringen, uitvoeren van administratieve taken, en het coördineren met verschillende afdelingen om de service te optimaliseren.

Openstaande vacatures voor Assistent Hotel manager in Dordrecht

Een baan als Assistent Hotel Manager in Dordrecht

In Dordrecht, een stad met een rijke historie en een levendige culturele scene, biedt de positie van Assistent Hotel Manager bij Bastion Hotels een uitgelezen kans om leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen in een dynamische en gastvrije omgeving. Deze functie is perfect voor iemand die een passie heeft voor de hotelbranche en die streeft naar uitmuntendheid in gastvrijheid.

Als Assistent Hotel Manager in Dordrecht ben je het kloppend hart van ons hotel. Je bent verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van de dagelijkse operaties en het bieden van een uitstekende service aan onze gasten. Dit omvat het beheren van de receptie, het toezien op een efficiënt in- en uitcheckproces, en het zorgen voor een warme en gastvrije sfeer voor elke gast.

Je speelt een centrale rol in het coördineren van de werkzaamheden tussen de diverse afdelingen van het hotel, zoals housekeeping en het restaurant, om ervoor te zorgen dat alle aspecten van het hotel naadloos samenwerken. Jouw leiderschapsvaardigheden zijn cruciaal bij het aansturen en motiveren van het team om de hoogste standaarden van service en gastvrijheid te waarborgen.

Een essentieel onderdeel van je rol is het managen van gastfeedback. Je behandelt feedback en klachten op een professionele en empathische manier, en werkt actief aan het verbeteren van de gasttevredenheid. Dit vereist uitstekende communicatievaardigheden en een probleemoplossende houding.

Naast deze taken ben je ook betrokken bij administratieve processen, waaronder het beheren van reserveringen, het bijhouden van gastgegevens en het verzorgen van de facturatie. Je werkt nauw samen met de Hotelmanager om de operationele doelen van het hotel te bereiken en draagt bij aan de algehele succesvolle werking van het hotel.

Bij Bastion Hotels in Dordrecht word je verwelkomd in een ondersteunend en stimulerend team. Je ontvangt een fulltime jaarcontract met een competitief salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Deze functie is ideaal voor iemand die streeft naar een carrière in de hotelindustrie en die wil bijdragen aan het leveren van een uitzonderlijke service in een stad met een uniek historisch en cultureel karakter.

Deze positie is uitstekend geschikt voor iemand die zijn leiderschapsvaardigheden wil aanscherpen en een actieve rol wil spelen in het bieden van een uitzonderlijke gastervaring in een van de oudste steden van Nederland.

Assistent Hotel Manager

Wat heb je nodig om assistent hotelmanager te worden?

Sterke leiderschapscapaciteiten, een passie voor gastvrijheid en de bekwaamheid om effectief te communiceren. Ervaring in een vergelijkbare rol is gewenst.

Wat doe je als assistent hotelmanager?

Je houdt toezicht op de hoteloperaties, zorgt voor een uitstekende gastervaring, beheert de receptie en ondersteunt de hotelmanager.

Wat verdien je als assistent hotelmanager?

Een salaris in de buurt van €2363,04 bruto per maand, plus extra's zoals bonussen, vakantiegeld en toeslagen.

Welke opleiding heb je nodig voor assistent hotelmanager?

Een opleiding in hospitality of toerisme is nuttig, maar praktische ervaring en een sterke inzet voor gasttevredenheid zijn even belangrijk.